2.23.2007

GREGORI ELORZA

Aquest matí, conjuntament amb en Joan Manel del Pozo, he acompanyat al nostre nou candidat a l'alcaldia de Lloret Gregori Elorza, en la seva primera presentació pública després d'haver estat escollit per l'agrupació de Lloret del PSC per disputar-li l'alcaldia a Xavier Crespo.

Bon començament el d'en Gori enllaçant amb l'herència honesta i compromesa del socialisme a Lloret, amb voluntat de compromís per un projecte col.lectiu i per treballar per totes les persones que viuen i treballen a Lloret.

M'ha agradat que fes referència al deute que les nostres generacions tenim amb el servei públic. Efectivament si som gent que ens hem format després de l'important aposta que els governs socialistes van fer als anys vuitanta per l'educació, per l'accés a l'universitat en condicions d'igualtat, en alguna mesura l'inversió que les generacions que ens han precedit han fet per nosaltres és hora de tornar-la amb treball pel comú. Un bon argument que demostra les seves sólides conviccions que jo conec des de la seva etapa universitària.

Ha dit coses assenyades i no ha avançat les línees del futur programa que treballa amb un equip jove i renovat, amb gent compromesa com en Joan Carles Amaya i la Lluïsa Parrilla. La participació en la presa de decisions, governar per a totes i a tots, i eliminar qualsevol pràctica abusiva de l'administració, han estat alguns dels principis que inspiraràn aquest programa. Com a primera carta de presentació déu n'hi dó!. Segur que arriben bons temps pel socialisme a Lloret.
Sort Gori!

No hay comentarios: