8.10.2008

POSTALS DE NOVA YORK II (6). DISSABTE A WILLIAMSBURG, BROOKLYN


Recomenació de l'amic Edu Madina: Williamsburg, a Brooklyn. Cal agafar la linia L del subway (la gris) i baixar a la parada de Bedford Avenue. Willamsburg es un barri emergent, molt a prop de Manhattan i on hi viu moltíssima gent jove. L'avinguda està tallada el dissabte, avui per competicions de bàdminton i tennis taula al bellmig del carrer, poetes declamant, parades ambulants de venedors, i moltíssima gent amb bicicleta. Comerços de roba de moda i a preus molt asequibles -recomenable Brooklyn Industries, 162 Bedford Avenue-, i petits restaurants amb cuina casolana -a Peter's Since 1969 menjo un pollastre boníssim per nou dòlars-. Un barri molt tranquil i una altra de les diferents mil cares de NY.


Tornant amb la línea L val la pena parar-se -ja a Manhattan- a la parada de 14 street amb Union Square, que dóna nom a la plaça. Hi ha un mercat de fruites, verdures i plantes molt concorregut el dissabte. Al centre de la plaça algún jove aspirant a telepredicador intenta fer mérits convencent a qui vol escoltar de l'importància de viure en la fe. No ho deu fer malament perquè més d'una vintena de persones escolten atentament les paraules i els crits de fervent creient del jove.

A Union Square hi ha un restaurant boníssim, el Blue Water Grill (31 Union Square West), amb bon peix i que als vespres també ofereix música de jazz d'ambient. També a Union Square, amb la 14 Street, una Virgin Store amb discografía amplíssima, si busqui el que si busqui.

3 comentarios:

Manuel Mas i Estela dijo...

Sensacional, Àlex!
Llegin-te és com si tingués una altra guia. Aquesta, però, més directa, amb les teves vivències personal que intentaré treure'n profit ben aviat.
Desembarquem tota la familia el proper 21, dijous. Si encara hi ets podem quedar per prendre algun Cosmopolitan a lagun bar del que ja hagis fet la descoberta escoltant jazz.
Si no tenim l'oportunitat de veure'ns, bon estiu, ja ho comentarem al setembre a Madrizzz.

Anónimo dijo...

Profesor Peterson,

Qué bien que te gustó Williansburg. Cuando vivamos retirados en NYC, con el comando biberón o sin él, que sepas que votaré para que vivamos allí. Es más, ejerceré derecho de veto sobre cualquier navarrada moderna del east villege o pantumaqueo del soho. Un añito allí, hermano!!

La tienda de BIndustries es total y toda la zona merece la pena que te cagas, de noche, de hecho, alcanza cotas... que, en fin...

Abrazos envidiosos y jasisticos...

Disfruta mucho.

Àlex Sáez dijo...

Manel, t'espero a Nova York. I tant que tindrem temps de compartir algun concert de jazz. Per cert no tinc el teu móbil concret o sigui que truca'm tu !

Querido Edu... contigo a NY o al fin del mundo. Te quiero hermano! Espero tu visita a Girona.