11.03.2006


TRIPARTIT AMB GARANTIES I SINÓ OPOSICIÓ


Hem d'intentar repetir el govern catalanista i de progrés, per continuar avançant en les polítiques socials i per desplegar l'estatut. Amb les forces d'esquerres hi tenim afinitats programàtiques, ideològiques i també personals. Amb Convergència i Unió - com hem comprovat en la present campanya - ens separa el model social i també el de país. Venim d'una experiència de govern positiva, amb tres anys aquest govern ha donat un salt qualitatiu al país sense precedents i ha trencat l'ensopiment i paràlisis dels darrers governs de CIU. Tenim ganes de repetir l'experiència però sense els enfrontaments i discrepàncies dels darrers anys. Pactem també la cohesió d'aquest govern, i si intuim que s'han de repetir algún dels episodis viscuts, potser haurem de valorar passar a l'oposició.

2 comentarios:

PERE SIMON dijo...

Benvolgut Àlex,
Comparteixo la teva decepció amb els resultats electorals d’aquest dimecres. Crec que aquesta derrota demostra que hem comès alguns errors tot i que considero que el nostre programa, que sense dubte és el més social, era el millor. Caldrà doncs, analitzar els resultats amb major profunditat, i rectificar els errors comesos. Potser fins i tot, hauríem de repensar quin és el socialisme que volem.
Pel que fa referència als pactes, també aposto per un tripartit cohesionat i amb garanties, cosa que només es possible si tenim la seguretat que no es repetiran alguns episodis que ara no cal recordar. En la mesura que es pugui, hem d’intentar repetir el govern progressista per poder continuar avançant en polítiques socials al servei de les persones.
Una abraçada.

Anónimo dijo...

Alex , no us desanimeu penso que la opció que feu d' un tripartit d' esquerres donarà més importància a les polítiques socials tan necessaries a l´hora tan imprescindibles per tots nosaltres.
visca el socialisme nacionalista