11.02.2006


DECEPCIÓ


A vosaltres amigues i amics no us puc enganyar, vaig establir també com objectiu a l'inici d'aquest bloc donar-vos a conèixer la versió més personal de profundis, i per tant us reconec una profunda decepció. Vagi per endavant que comparteixo plenament les decisions del meu partit, i que segueixo creient en les virtuts del canvi de candidat i en el missatge social que hem intentat trasmetre, però també cal reconèixer clarament la derrota.

L'escenari que es dibuixa ens deixa tres alternatives i cap exenta de problemes: reeditar el tripartit, la sociovergència i l'oposició volguda o induïda. Tot sembla indicar que serà la primera, que planteja algunes dificultats a Madrid i alguns riscos d'inestabilitat. Sense precipitar-se cal prendre decisions aviat i no allargar el procés de pactes que ens pot erosionar.

Caldrà serenament analitzar els resultats, comencem per admetre errors i rectifiquem si cal en vistes a les municipals que tenim a tocar. La bona notícia es que en bona mesura tot depèn de nosaltres.

3 comentarios:

Juan Manuel dijo...

Aquest matí, a les portes de l'escola dels nens, els pares i mestres ens dedicàvem a mirar els resultats penjats a la porta (5 meses electorals, crec). Un comentari d'una mestra era: dinou?, vint-i-cinc? Eren els vots a ciutadans per catalunya. És un exemple, però els resultats eren bastant semblants a com a quedat la cosa.

Ànims.

àlex sáez dijo...

Juan manuel, ja veus una nova oportunitat per l'esperança, de que l'esquerra és la força transformadora. Una forta abraçada! Gràcies pels ànims son ben rebuts!

Anónimo dijo...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,