10.04.2006


PASQUAL MARAGALL A GIRONA

El darrer cap de setmana Pasqual Maragall va participar en dos actes a l'Auditori de Girona. Dissabte en l' entrega dels Premis Nacionals de Cultura i diumenge en la clausura del seminari Internacional de joves sindicalistes. Vam tenir ocasió de comprovar com el President davant dos autoritoris diferents conserva una enorme capacitat d' articular discurs, de reflexionar, de sorprendre i de fer propostes. Sigui recitant Shakespeare, Ausiàs March o reflexionant sobre economía, vam veure el president més còmode que mai.

No el conec molt personalment, però diria que després de renunciar a encapçalar la llista del PSC en les properes eleccions s' ha tret pressió, però manté les ganes de fer aportacions al pensament polític. No se com aprofitarem les capacitats i experiències del President, potser en alguna institució europea en temes de construcció de l' espai polític mediterrani o de l' euroregió econòmica, però també a nivell de partit em semblen imprescindibles les aportacions que ens pugui fer al projecte socialista de present i de futur.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Àlex,penso com tu, en l' acte del seminari internacional dels joves sindicalistes,orgnitzat per la UGT, el President va fer un discurs esplèndit i malgrat molts/es pensàvem ,que com molts polítics haurien fet , parlaria dels temes ordinaris de precarietat i temporalitat , ell va ser innovador i a part del comentari referent a la preocupació dels joves (fent referència personal a les seves pròpies filles) de la progressió i regressió en temes d' ocupació que afecten als joves , va ser capaç d´estructurar un discurs d' Europeisme autèntic, amb un nivell elevat i de categoria . Això, és el que per mi el fa diferent de molts altres, ell no és mai un polític mediocre!
Per altre part et felicito pel nou blog ,seguiré tan com puguiles teves aportacions