10.31.2006


DIARI DE CAMPANYA (XI)


30 d'octubre miting final de campanya al blaugrana a Barcelona, Hereu, Maragall, Montilla i Zapatero. Amb tot el simbolisme de la catedral de l'unificació del socialisme català, Montilla ara presidenciable tanca el cercle (Macià, Companys, Irla, Tarradellas, Pujol, Maragall...i ara Montilla!-com va dir Maragall-.

Montilla va fer un discurs emotiu, de sentiment, que no havia escoltat durant la campanya. Va sumar les propostes de la Catalunya social ( per l'educació, la salut, l'habitatge, la llei de barris, les ajudes domiciaries ), per la Catalunya de tots ( la dels treballadors, la de l'esforç de les dones, dels joves, de la gent gran, dels pagesos ) a la Catalunya de sentiment ( la integradora, la que suma, la del COR VERMELL, la que ens estimem de veritat PRÓSPERA, IGUAL, JUSTA, la de la seva gent sense sectarismes ).

De Zapatero em va agradar el discurs de classe, apel.lant a les classes treballadores que sens dubte conformen el nostre PSC i de les que Montilla és el més viu exemple d' algú que ha forjat el seu futur amb la força del seu treball.

Estic esperançat en la victòria de l'1 de novembre però no us amago certa preocupació, i de la mateixa manera que Montilla ens ho va demanar ahir cal que cadascú de nosaltres parlem amb 10 indecisos, per derrotar a les enquestes i derrotar a la prepotència. Endavant! Ni un pas enrera!

2 comentarios:

RESPIRO. dijo...

¡HOLA! Soy José de Tabernas (Almería), tengo 20 años y soy compañero de partido. Sólo quería desearles que mañana la participación sea alta, lo cual seguro les favorece, y que obtengan el mejor resultado posible.
Por una mayoría de izquierdas, mucha suerte, un saludo.

Anónimo dijo...

Gracias José de Tabernas, deseamos por muchos motivos una alta participación. Recibe un fraternal abrazo y gracias por tu visita!