10.30.2006



DIARI DE CAMPANYA (X)

Fires de Girona, les setmanes més intenses de la ciutat, i a més en campanya. Unes fires estranyes en que no estrenem abric com és tradició dels gironins des de petits, per que fa una calor impressionant. Fidel a aquesta tradició dijous vaig estrenar el meu vestit de pana coincidint amb el nostre miting central a Girona. No sabeu la calor que vaig passar!

Pregó nostàlgic de la rectora Anna Maria Geli divendres a la plaça del vi, amb presència de més convergents del que és habitual- que són eleccions!-, dissabte inaguració de la Fira de mostres amb el President Pasqual Maragall que fa una intervenció magnífica i ens exhorta als gironins a continuar excel.lint en el camp de l'economía, de la cultura... Diumenge a l' ofici de St. Narcís
, la més bella de les litúrgies,després inaguráció al museu d'història del'exposició de Rafael Masó, ciutadà de girona, dedicat al Masó regidor, activista cultural- Narcís-Jordi Aragó, comissari de l'exposició en fa una emotiva presentació-. Avui també la roda de premsa per cridar a la participació, amb millor decorat impossible: la plaça dels apòstols. Diumenge també de castells a la Plaça del vi, i els Marrecs de Salt continúen creixent cada día més, l'alcalde i casteller Jaume Torramadé content des del balcó però aquest any sense fer pinya.

En tot el cap de setmana hem tingut una parada a la plaça de la sardana, gràcies als companys de l'agrupació i de la JSC, hem repartit moltes paperetes electorals però l' èxit sens dubte ha estat pels globus vermells del PSC.

Heu vist quin pas de manaies perfecte que feiem diumenge baixant de les escales de la catedral?



3 comentarios:

Anónimo dijo...

hola alex,hem estat llegint el teu log i ens sembles una persona molt interesant.Ens agradaria coneixe´t en persona perque ets molt sexi.
Volem sexe amb tu,t´estiem.

Anónimo dijo...

Ana torroella: crec que a part de les faltes d'ortografia,que fan mal als ulls,tens molt poc respecte per la feina dels altres i ets d'un ordinari impressionant. No pensava que al segle XXI una noia pogués escriure això. Quina vergonya per al sexe femení!!!!!

Anónimo dijo...

ana torroella, conec una ana torroella però no crec que sigui la mateixa.
mònica, es tracta simplement d'una broma.