10.17.2006

DIARI DE CAMPANYA (II)

Inici de campanya a la Rambla Verdaguer, al costat de la cafeteria Rex, que crec es propietat d'algún il·lustre convergent -que consti que no estem d'entrada per la sociovergència!-. En Quim Nadal fa un discurs esplèndid, de contingut, de programa, d'obra de govern amb total respecte per als adversaris. Ens fan saber que la Pia Bosch ha tingut algún problema de salut i està hospitalitzada al Trueta. Diuen que es una al·lèrgia, però acabo sabent que és alguna cosa més seriosa que l'obligarà a reposar durant la campanya. Una baixa important perquè la Pia estava coordinant la campanya i és un motoret que no s'atura i que ens obliga a tots. Molts ànims Pia!

El dilluns vaig a Barcelona per assistir en el primer acte del nostre candidat consistent en un dinar amb el món de la justícia. M'agrada molt la presentació que en fa el conseller Vallés, sense afalagar-lo. En Vallés ha dut a terme una gran feina a la conselleria, amb valentia, ha posat les bases de la modernització i autonomia de la nostra administració de justícia.

En Montilla ens recorda que el PSC "és el partit dels serveis públics", que el govern no ha d'imposar -veig que segueix també la doctrina republicanista de Pettit- i es compromet amb el desplegament de la nova oficina judicial, creació de nous òrgans judicials i en la nova política de personal. També tranquil·litza als advocats afirmant que no hi haurà canvi de model en el torn d'ofici.

Francesca Puigpelat, vicerectora de l'UAB, em causa una gran impressió i veig que la meva uni (sóc llicenciat per l'Autònoma) està en molt bones mans. La degana del Col·legi d'Advocats de Barcelona, la Sílvia Giménez-Salinas em diu que em trucarà per dinar perquè està preocupada per la reforma de la llei orgànica del poder judicial.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Estic d'acord amb el que dius sobre el discurs d'en Nadal, tots sabem que és un gran orador i el diumenge a la nit va estar especialment esplèndit. Respecte al DVD de CiU sí que és de mal gust, de molt mal gust per a ser més sincera, però no estic d'acord amb que resulta ingeniós, de cap manera!! Pot resultar moltes coses però, al meu parer, cap de bona!!

Anónimo dijo...

Estic d' acord que en Quim va estar esplèndid.De fet,Com Sempre!!!!!!!!!!!!!!Crec que el DVD dels convergents anirà en contra d'ells.Jo el tinc a Casa sense obrir.No sé si el miraré.De fet el que em diuen més indiferent.Com sempre fan promeses de les quals no cumpliran cap i després tots a pagar impostos elevats per pagar tot el que s'han gastat.

Anónimo dijo...

Gràcies mònica, gràcies marta, em sento més còmode defensant una campanya neta i sobretot sabent que tenim programa. Algú coneix el programa de CIU?