2.28.2008

BREDA, SARRIÀ, CALONGE, CAMPDEVANOL, VILARROJA, CORÇA, BLANES. LA GIRONA OPTIMISTA (16)


Sense temps a actualitzar el bloc, de primera hora del matí fins al vespre, poble a poble de les comarques gironines intentant convèncer i mobilitzar a la gent de progrés. Avui diari de Girona em publica una entrevista que precisament m'agafa de titular "VOLEM QUE LA GENT DE PROGRÉS AGRUPI EL SEU VOT EN ELS SOCIALISTES". Si això es produeix i a més hi ha una alta participació podrem barrar el pas al PP a les comarques gironines, assolir el tercer diputat i contribuir decisivament a una àmplia majoria socialista a Catalunya que ajudi a formar la majoria parlamentària que permeti a Jose Luis Rodriguez Zapatero seguir al front del govern d'Espanya.

Em quedo d'aquests dies el passeig de mercat a Breda, amb en Papitu, en Carles Casals, en Rafa Ginés i la conversa amb la Rosa que em deia " es clar que votaré a Zapatero si m'ha permés compatibilitzar la pensió de viduitat ", pel mercat de Campdevanol amb l'alcaldessa Nuria López i en Ramón Roqué i l' Esteve Pujol, i la conversa amb en Tomàs de Gombreny que em demana que continuem pujant les pensions més baixes, que han notat la puja però que és insuficient. La passejada pel barri de Vilarroja i les lliçons de velles i vells socialistes que han lluitat amb esforç i treball, molts vinguts d'altres pobles d'Espanya, per assolir i millorar el nostre marc democràtic. Hi vaig acompanyat dels joves socialistes de Girona amb en Pere Simón al davant. Com van ensenyar-me a mi des del inicis de la meva militància: la Girona socialista, comença des de barris com aquest, amb el contacte directe i proper als seus neguits i preocupacions.

Calonge, St. Antoni, Corçà i ahir un acte també amb molta gent a la biblioteca comarcal de Blanes compartint cartell amb el sempre alcalde Marigó, la futura senadora Pepa Celaya i el mestre Iceta. Ens acompanyava també un referent per la nova generació de socialistes gironins: el diputat al parlament Jose Antonio Donaire.
Endavant GIRONA OPTIMISTA, GO! SOM-HI!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Fantàstica l'entrevista del DdGi! Felicitats!!

Anónimo dijo...

Molt bona l'entrevista que t'han fet al Diari de Girona. I felicita a la teva companya Montserrat. L'entrevista que li han fet al Club Saratoga ha estat genial.

Anónimo dijo...

Attention please!
->> Remove Viruses! <<-