2.11.2008

C.B GIRONA, entre els millors. COPA DEL REI 2008. VITORIA-GASTEIZ

Sento orgull com a gironí després d'haver acompanyat a l'equip de bàsquet de la nostra ciutat a la fase final de la copa del rei a Vitoria-Gasteiz. Tres anys seguits a la copa, una fita impensable només fa unes temporades. Girona lluitant de tu a tu amb les grans ciutats i equips de bàsquet de l'Estat: Barcelona, Vitòria, Badalona, Bilbao, València, Madrid, Màlaga. L'equip va donar la cara davant el poderós Madrid: l'esperit, les ganes, la il·lusió la representen l'extraordinari Victor Sada, un jugador que ha crescut a Girona i que identifica l'ambició del club i de la ciutat de Girona. Com Marc Gasol, el millor jugador de l' ACB que juga per expressa voluntat personal a Girona, en comptes de fer-ho a Barcelona.

Vitòria és una ciutat que sempre cal visitar, que es transforma constanment i que continua com a model i referent urbanístic i d'equipaments públics per Girona des de les bones relacions que van trabar els alcaldes Cuerda i Nadal. Conec el nou alcalde socialista Patxi Lazcoz, jove ,però amb dilatada experiència a l'ajuntament, amb qui tindré ocasió de tenir llarga conversa i presentar-lo a l'alcaldessa Anna Pagans per tal de que els lligams entre Girona i Vitoria

Gran exemple de l'entusiasta i educada afició de Girona, que comença a habituar-se a ser sempre a les grans competicions amb el club (la propera vegada a la final a vuit de l'ULEB a Turí?). Suport institucional amb la presència de l'alcaldessa Anna Pagans, i els regidors Salamaña, Freixenet i Jofre, i l'alcalde i diputat provincial Narcís Casassa.

Darrera l'entitat dues peces imprescindibles del projecte de present i de futur del club, el president Josep Amat - sense el seu suport econòmic, i el seu lideratge hauria estat impensable els reptes d'ambició del club- i Antonio Maceiras, un dels professionals més prestigiosos de la gestió esportiva que ha fet una aposta personal en el projecte i el repte de l'equip. I molta gent més: impagables les aportacions de Sardà, Juanhuix, Geli i també les de Mora i BanchillerPedro Martínez i tot el personal i cos tècnic del club.

CREC I CREIEM EN EL FUTUR DEL C.B GIRONA! SOM-HI GIRONA !!!!!!
continuin ferms. i excel.lent tècnic i millor pesona

No hay comentarios: