2.02.2008

9-M. Justicia positiva. Llançà positiu (5)

Divendres ens veiem al seu despatx de president de l'Audiència de Girona amb en Fernando Lacaba. Despatx privilegiat amb una gran finestra que dóna al davant de l'escalinata de la catedral. Soc un enamorat de la casa pastor, i tant de bó l'ajuntament de Girona el pugui incorporar aviat a la seva xarxa d'equipaments públics, un cop l'Audiència de Girona és traslladi en el nou emplaçament a la devesa.

Conec bé Lacaba des de que vaig començar a exercir d'advocat, i hem mantingut sempre una relació cordial. Sens dubte estic davant d'un bon jurista i un vocacional del dret, per això ens podem parlem amb franquesa i repassar el món del dret i la justícia en el seu camí d' aconseguir un servei públic de qualitat. Em trasllada algunes suggerències en l'aplicació de la llei contra la violència de génere i compartim satisfacció per les noves unitats judicials i fiscalies especialitzades creades en la present legislatura.

A la tarda tinc ocasió de participar a Llançà en una assamblea oberta de veins que el nostre regidor Francesc Guisset organitza periòdicament per explicar els temes d'interés del poble. Guisset s'ha quedat pràcticament sol a l'oposició amb el pacte de govern ERC+ CIU de la setmana passada. Guisset és un jove sólid, excel.lentment format, i amb ganes de treballar i dedicar-se a la gestió del comú. L' hem acompanyat amb en Lluís M. de Puig en aquesta assemblea per donar-li soport i per fer una intervenció al final de l'acte per fer repàs i balanç de l'acció de govern en la present legislatura. Crec que per ser el nostre primer acte públic de pre-campanya... no ens falta verb!

No hay comentarios: