12.19.2006


JOVES, FUTUR, SOCIALISME

Dissabte l'agrupació de la JSC de Girona ens va oferir una jornada de reflexió que reconforta a aquelles i aquells que ens agrada la política i que hi creiem com eina transformadora de la societat en la que vivim.

Després de les eleccions autonòmiques, on les companyes i companys de la JSC a Girona van estar molt actius treballant en la campanya amb els militants, van ser els primers en manifestar la necessitat de generar un debat sobre els resultats i sobre les arrels i futur del socialisme. El trident de la JSC a Girona, Pere Simón, Alfons Jiménez i Marc Lamuá van organitzar una sessió de dissabte estimulant, on vam ser capaços entre tots de reflexionar sobre l'influència del marxisme, sobre la necessitat del mercat i el futur del socialisme democràtic. Ens hi van ajudar magnífiques intervencions de Jose A. Donaire, Xavier Amores o Germán Rodríguez.

Tindrà continuitat, però em va quedar clar que amb la pedrera gironina de la JSC el socialisme de futur té les arrels ben fortes.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

I tu també ets el nostre futur àlex! T'apreciem molt!

Alfons dijo...

Benvolgut Àlex,
Des de la Joventuts hem d'agrair-te tota la llibertat, tot el suport, parles de democràcia i amb l'acció diària defenses aquest principi, fet que a tots ens ajuda. Moltes gràcies per ser present, per les paraules amables, per l'ajuda, Alfons.

Gustavo dijo...

Alex, et convido a que siguis apostant per la gent jove a Girona.

Salutacions desde Tarragona

Anónimo dijo...

Som nosaltres els que t'hem de donar les gràcies per deixar-te atrapar amb totes les animalades que montem. Sempre és un plaer tenir-te amb les JSC, i més sabent el car que ets de veure algunes setmanes. Gràcies per tots els ànims i esforços.
L'Espanyol a Europa l'any que ve? La Lliga està ben boja.

PERE SIMON dijo...

Benvolgut Àlex,
En primer lloc, gràcies pel reconeixement que fas a la feina feta des de les Joventuts Socialistes de Girona. Voldria agraïrte sincerament la teva ajuda en tots aquells projectes que hem volgut tirar endavant així com l’esforç de venir un dissabte a parlar de socialdemocràcia, marxisme, etc.
Una abraçada, Pere.