12.05.2006


TAMUDO


La meva admiració per Raúl Tamudo, probablement el jugador més important de l'història de l' Espanyol, per la seva trajectòria i pel seu excel.lent gol de diumenge davant el Sevilla.

Tamudo te bona part de culpa en els darrers èxits de l' Espanyol i molt especialment en les dues copes del rei de l'any 2.000 i 2.006 amb dos gols de davanter llest tot just arrencar el partit. Recordo perfectament com amb llàgrimes als ulls i per disciplina se'n anava del Espanyol en el fitxatge després frustrat pel Blackburn Rovers - suposo que el responsable escocés que va dir que tenia una lesió crònica es dedica a altres coses -. És tracta d'un jugador que encara que ben pagat, sent els colors i s'implica amb el club, i també amb la selecció catalana i l'espanyola quan l'han convocat. Els pericos admirem també a Ronaldinho però em reconeixereu que si el gol de diumenge l'hagués fet el gauxo s'hauria vist a mig món, però era del noi de Sta. Coloma...

Sort al Barça avui amb els alemanys i que arrivin lluny a la Champions !, i esperem que l' Espanyol deu anys després s'emporti la UEFA novament amb Valverde a la banqueta. Clemente va deixar a Valverde a la banqueta en el partit de tornada de Leverkusen quan era jugador, i ara des de la banqueta com a entrenador podria portar-nos a un títol que es mereixeria el club i l' afició.
Com ens desvetlla el futbol! - I això que jo soc home de rugbi!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Si ja es pateix essent socialista, no em vull imaginar afegir-hi el ser "perico". Amb una cosa tens raó, Tamudo és un gran, si fos al Barça seria considerat un crack mundial i "pichichi" cada temporada, i es que la globalització té coses bones i dolentes.
Fes-me cas i segueix a l'USAP que et donarà menys disgusts, o millor com jo, incondicional dels All-Blacks, que així pateixes menys.
Una abraçada, que tu si que ets un crack. Ah! i m'agraden molt les teves camises fashion combinades amb la "pana sociata" (merci per una xerrada tan agradable la setmana passada).

Anónimo dijo...

Avui hauràs disfrutat al camp del Getafe, amb un altre gol del teu admirat Tamudo . Es una sort que els polítics pogueu entrar de gorra als camps. O no???? No em diguis que has pagat l'entrada........