2.23.2008

LA GIRONA OPTIMISTA (15)



Continuem amb la campanya de proximitat, aquest matí amb una llarga passejada per Girona, que he començat al mercat d'abastaments, a la plaça del lleó, acompanyat per la Pia Bosch, diputada al Parlament - que hi compra habitualment els dissabtes matí com tants i tants gironins-, la Iolanda Vilà candidata com a suplent al senat i les companyes i companys de l'agrupació de Girona amb la coordinació de Pere Simón, primer secretari de l'agrupació de la JSC a Girona. Campanya també de proximitat per assolir la màxima participació el 9-M. Només al PP li interessa que la participació baixi per optar a la victòria. Si tu hi vas som més.

Ahir vam ser també amb LLuís M. de Puig, candidat al senat i Montse Tura a un acte electoral a St. Feliu de Guixols, on hi va participar el nostre alcalde Pere Albó. Expliquem que es pot votar contra el PP i votar socialista, però sobretot és pot votar socialista pel balanç de govern de Jose Luis Rodriguez Zapatero, el compromís amb Catalunya i el programa de govern que continua apostant per les polítiques socials i d'ampliació de drets.

I aquesta tarda acte electoral a Palafrugell, on acompanyaré al regidor i el nostre candidat núm. 3 a la llista del Congrés Juli Fernández en un acte electoral al barri de la sauleda. En Juli és l'autèntica prova del nou d'aquestes eleccions: amb en Juli a Madrid el PP haurà fet aigües!

SOM-HI GIRONA OPTIMISTA!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Com és que la Montserrat Palma no l'han entrevistat els del Saratoga?

Anónimo dijo...

On són els cartell de la Montserrat Palma? Només veig els de la Chacón (que crec que es presenta per Barcelona) i el d'en Rodríguez (Zapatero)

Club Saratoga dijo...

Fem saber a un dels anònims que avui Club Saratoga publica una entrevista amb la congressista Sra Palma.