2.20.2008

JO SÓC MONTILLISTA. LA CATALUNYA POSITIVA (13)


Avui l'amic i candidat de CiU al Congrés per Girona Jordi Xuclà m'ha sorprés en declaracions a la premsa dient que la llista del PSC de Girona esta plena de "montillistes" i "hooligans". Només estic d'acord amb la primera afirmació. Sóc montillista, per que soc del partit del president de la Generalitat de Catalunya, i a més aprecio la seva vàlua, la seva experiència i la feina feta i la que està fent pel progrés del nostre país, com ell en el seu dia deuria ser "pujolista" i ara deu ser..."masiànic". Només no estic d'acord en l'afirmació de hooligan, per que ja sabeu que jo soc en realitat un gran aficionat al rugbi, que vaig practicar molts anys.

Els amants i seguidors del rugbi som especialment educats i respectuosos i apreciem el bon joc del contrari. Sempre he respectat la trajectoria, el treball i la bona feina parlamentària del meu adversari peró també amic Jordi Xuclà i el desconec quan fa declaracions suposadament provocatives. Discrepem però hem estat sempre capaços d'entendre'ns, molt especialment en iniciatives que milloren la qualitat de vida i les infraestructures de les nostres comarques i de ben segur ho continuarem fent... malgrat la tensió de la campanya!

Ahir vam tenir a Girona al Secretari d'Estat d'Economia, David Vegara, quina claretat de conceptes i quina confiança en el futur. La Girona, la Catalunya, l'Espanya optimista. GO!

2 comentarios:

Xavier Mir dijo...

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/75256

Anónimo dijo...

Look here