2.21.2008

COMENÇA LA CAMPANYA. LA GIRONA OPTIMISTA. SOM-HI ! GO ! (14)


Avui comença la campanya. Ens trobem tots a l'Auditori de Girona a partir de quarts d'onze del vespre...amb sorpresa prevista i l'il.lusió del 3 !

La candidatura del PSC i el conjunt del partit tindrem quinze dies de màxima mobilització. Hem treballat i dissenyat una campanya intensa però en la que hi creiem. Serem capaços d'explicar les nostres propostes i el per què de la necessitat de la victòria socialita el 9 de març. No perdrem ni el somriure, ni el tarannà, i farem el que més ens apassiona i ens diverteix fer política de proximitat.

Ahir una bona mostra a la llar de jubilats de Taialà-Gns Sàbat a Girona, a la llar de jubilats. Per un socialista gironí fer qualsevol acte públic en aquest barri és un inmens honor i satisfacció, és per gent com ells per la que treballem cada dia i mai ens han fallat. LLei de dependència, pujada de les pensions mínimes en una mitja del 25% aquesta legislatura que ha beneficiat a 42.000 gironins, i per la propera el compromís de pujar-les fins A 800 euros mínims pels que tenen cònjuge al seu càrrec.
La Girona optimista! Som-hi! GO!

CONFIDENCIAL: Ahir aquest bloc va tenir més de dues-centes visites, el dia que més des de que vaig començar-hi a escriure. La campanya ja bull!

3 comentarios:

Lourdes Muñoz Santamaría dijo...

Sort aquesta nit, que et vagi molt bé per Girona, jo ara marxo cap a l'inici de Barcelona, :)))

Aintzane dijo...

Molta sort Àlex!

Aintzane

Anónimo dijo...

Deu ésser broma, catalunya optimista? deu ser Espanya optimista, amb 2622 euros de cada ciutadà català que es queda madrid, qualsevol és optimista.

company vot util, girona lliure de PP, vota a esquerra
http://stopppgi.bloc.cat

joan puig, que guanyi el millor, ens veiem a madrid