2.06.2008

9-M. PERE ALBÓ I ST. FELIU POSITIU (8)


Les pre-campanyes i campanyes electorals també són bon moment per córrer el territori de la demarcació de Girona de punta a punta i per varies vegades, i per compartir taula i celebracions populars amb alcaldes, regidors i ciutadans. No és el millor moment per fer dieta, tot i que l'experiència - que és un grau - m'ha permés començar aquesta campanya amb dieta feta i alguns quilos de menys. Aquest vespre després d'una reunió amb militants i l'alcalde de St. Feliu de Guixols: Pere Albó, sardinada popular, i ahir "perolada" a Verges. Cal menjar poc, fer-se alguna amanideta quan és pugui a casa, i no deixar de fer una mica d'exercici amb la bicicleta estàtica que tinc a casa, mentre escolto les notícies en versió Terribes.
El més important d'aquests dies és explicar el balanç de govern i la feina feta, ahir al vespre ho vam fer amb els militants de Girona, el dilluns amb la junta executiva de PIMEC a Girona, i avui al matí a Banyoles. Ha estat interessantíssima la visita al museu darder on la inversió de l'Estat de més d'un milió d'euros ha permés rehabilitar íntegrament l'antic museu. M'ha agradat el projecte museístic i pedagògic del nou museu, però m'ha quedat algun dubte de si hauria pagat la pena mantenir - sense el famós boximà - l'antic museu com a mostra de cóm eren els museus de ciència natural de principis de segle passat.

2.- JOSÉ ANTONIO DONAIRE. Enhorabona a l'amic José Antonio que torna al Parlament de Catalunya. Un autèntic referent i actiu del PSC a les comarques gironines.

3.- EDUARD BATLLE. STIC.CAT. Enhorabona al projecte d'Stic.cat i als premis als millors blocs des de Girona. Una iniciativa que ens permetrà que Girona sigui punt de referència de la blogosfera. L'amic Eduard sempre actiu i en l' avantguarda.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Això de compartir taules ja es veu que et va: només cal mirar la foto

Anónimo dijo...

És que la foto està tirada de molt a prop anònim. Que en som de dolents!!

Anónimo dijo...

Què vols que et digui, Mònica, em fa l'efecte que el perímetre abdominal del candidat indica que sí, que és aficionat als bons àpats

Anónimo dijo...

Perquè us agrada tant criticar l'aspecta fisic del diputat,a mi en sembla que està molt be.

Anónimo dijo...

Home molt bé tampoc eh?! siguem realistes!!!!

Anónimo dijo...

És que el pobre té mala sort: just quan s'engreixa li està caient tot el cabell que es va fer trasplantar

Anónimo dijo...

Sóc l'anònim que vaig escriure a les 10:47AM.Contesto al anònim que va escriure a les12:28PM,CONSIDERO DE MOLT MALT GUST EL QUE HAS DIT DEUS ESTAR UNA MICA AMARGAT!!
NO CREC QUE ES TINGUI QUE ANAR AIXÍ PER LA VIDA...O ES QUE TU ETS UN FIGURÍ?

Anónimo dijo...

I per què no parleu de la vida política del diputat enlloc de l'aspecte físic?

Anónimo dijo...

Tens molta raó Mónica,no s'ha de criticar l'aspecte físic de ningú,s'ha de valorar les persones pel seu interior i per les seves tasques i implicació laboral pel benestar del poble.

Anónimo dijo...

Però Mónica, si parlar del seu aspecte físic en lloc de la seva tasca política és fer-li un favor al tal Sáez, pobrot!!

Àlex Sáez dijo...

Gràcies per tots els comentaris, intentaré millorar la meva forma física... però sobretot continuaré treballant tant com pugui en la meva feina parlamentaria. Salutacions,