2.14.2008

9-M. FIGUERES I ROSES EN POSITIU. CARME CHACON ( 10 )


I continuem aquests dies de pre-campanya, que semblen de campanya. Ahir amb la ministra Carme Chacon per les comarques gironines, que va ser definida per l'alcalde de Figueres Santi Vila ( CIU ) com a lider generacional. A Figueres el pacte genenaracional CIU-PSC amb el company Pere Casellas funciona bé, tot i que hagi de suportar que companys de viatge no acceptin el relleu generacional. He tingut sempre una gran admiració per l'alcalde Armangué, però haig de reconèixer que s' ha equivocat o ja no hi entenc res. He trobat a faltar solidaritat amb el company Casellas, i vull expressar-li la meva des d'aquestes línees. El més difícil en política es saber anar-se'n i deixar fer. Ara s'ha de deixar treballar a Casellas, Llueca, Navarro si es vol creure en el futur de Figueres i el PSC. La ministra era a Figueres per signar amb l'ajuntament l'inversió de l'estat en la casa natal de Salvador Dalí.

A Roses, amb l'alcaldessa Magda Casamitjana el ministeri invertirà en la rehabilitació del castell de la Trinitat. Veig a la Carme, valenta, i animada i sense cap queixa... tot i que avança l'embaràs!

Observo a CIU a Girona molt nerviosa. Dimarts en un debat a la seu de l'SGAE a Barcelona, sobre polítiques culturals, vam tenir una agre discussió amb Jordi Xuclà i ahir van avisar-me que a TV d'Olot va fer declaracions poc afortunades i poc respectuoses cap a mi. M'incomoda la situació però hauré de respondre amb elegancia però amb contundència. He valorat i respectat sempre la trajectòria de Xuclà i només atribueixo als nervis electorals el seu comportament. Confio en saber reconduir les relacions personals.

CONFIDENCIAL.- Ahir vaig telefonar a l'amic Josep Sánchez-LLibre per interessar-me per Duran i LLeida, ho va agrair. Amb en Sánchez-LLibre ens separen les idees... però ens uneix l'estima a l' Espanyol!

9 comentarios:

Anónimo dijo...

A vegades les veritats ofenen, noi...Sou (ets!) corresponsables del maltractament que heu ocasionat a les comarques gironines des de temps immemorials. En el sou també hi va el saber entomar les crítiques.

Anónimo dijo...

merci pel comentari, àlex!

Blanca dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Carles Casals Cantieri dijo...

Eis Àlex, felicitats per la campanya; no conec les declaracions de Xuclà; però seran perqué no esperen gran cosa dels resultats de CIU a Girona.

Vinga, que vagi bé i un dia d'aquests ens veiem a Breda!!

Salut!

Anónimo dijo...

No t'oblidis que a Figueres hi han altres regidors del PSC que treballen per la ciutat i que fa molts anys que ho fan (més que tots aquests joves). Sembla que només contin aquests tres i que els altres fagin nosa !

Àlex Sáez dijo...

Cert anònim, Isabel Pineda i Pere Pujolà també estan fent com sempre bona feina i en tinc la millor de les opinions.

Anónimo dijo...

Jo no penso que l'Armangué s'hagi equivocat, penso que encara ha sigut curt. Dius que és dificil saber anar-se'n i deixar fer, jo crec que ho ha sabut fer, però en tot cas, a en Casellas estaria bé que li haguéssin donat lliçons de com entrar... perquè la veritat és que la seva manera de fer, personalment, no m'agrada gens, em fa una mica de por, fins i tot. Així que solidaritat amb en Pere Casellas, pel que fa a mi, zero. És una opinió, com la teva, espero que la respectis.

Salutacions!

Àlex Sáez dijo...

Anònim,

Sempre soc partidari de sumar. Al PSC tenim molts actius, i hem de ser capaços d'aprofitar-ne el millor de tots ells. De tot el que ha aportat l'Armangué i pot aportar en el futur i del que hagi aportat i pugui aportar Casellas. Sumant son més, dividint ens afeblim, i les diferències les hem d'intentar solucionar portes a dins.

Figueres positiva endavant!

Anónimo dijo...

Jo el que penso és que aquests jovenets socialistes es tenen molt apresa la lliçó.I en aquesta vida no tot s'hi val per calers.Heu destrossat el poc socialista català que quedava en terres de la província de Girona.Quina pena!!