1.29.2008

9-M. candidatura de Girona.la Girona positiva (2)



Avui hem presentat la candidatura de Girona als mitjans de comunicació. Ens posem en marxa! Candidatura de dones i homes de compromís i d'experiència municipal. Amb un sol d'hivern al cor del barri vell a la plaça Sant domènec que semblava enviar-nos noves energies... positives!

La Carme Chacón, ha vindicat la condició de gironina d'adopció prop de la seva Universitat de Girona on hi va exercir de professora de dret constitucional. De fet la primera vegada que vaig poder parlar amb la Carme va ser a la facultat de dret a Girona, ella ja era diputada a Madrid però intentava compaginar-ho amb la docència universitaria. Avui ha estat forta i valenta perquè el seu estat de gestació li ha donat algun problema... que no ha deixat que es notés.

Juli Fernández, és el nostre home, l'il.lusió , les ganes i el treball de tots per endavant per tal que el nostre regidor a Palafrugell, tercer a la llista del Congrés, sigui escollit diputat electe en les properes eleccions del 9 de març. Els tres diputats del PSC son possibles i la millor garantia de que novament Jose Luis Rodriguez Zapatero sigui el proper president del govern, que Rajoy sigui novament a l'oposició i que Girona continui deserta de representació política de la dreta radical del partit popular.

Abans de la presentació de la candidatura, la ministra Chacón ha signat un protocol amb l'alcaldessa Anna Pagans per l'intervenció del ministeri en la rehabilitació de la casa masó al carrer ballesteries. L'intervenció prové d'una esmena que els diputats socialistes gironins vam introduir a la llei de pressupostos de 2.007 de 300.000 euros. Narcís-Jordi Aragó i Mercè Huerta ens l'han ensenyat amb autèntica estima dels qui l'han cuidat i conservat per llegar-la al conjunt dels gironins, convertit Rafael Masó en un dels patrimonis cabdals de l'arquitectura i del món artistic de la nostra ciutat.

CONFIDENCIAL: demà, de fet avui - us escric a quarts d'una del dimarts - si veieu a la meva àvia Teresa per Girona feliciteu-la... fa 90 anys! Per molts anys iaia!

2 comentarios:

Manuel Mas i Estela dijo...

Gràcies pel teu comentari, Àlex. Ja t'he "linkat".
Ah!, i felicitats a l'àvia. Que per molts anys!!

Anónimo dijo...

Alex:

Os deseo mucha suerte en esta campaña.