1.29.2008

9-M. Lluis M. de Puig. L'Europa positiva (3)


Acompanyo a l'amic Lluis Maria de Puig a la seva roda de premsa a Girona de valoració de la seva recent estrenada presidència de l'assemblea del Consell d' Europa. En Lluis M. esta feliç per la seva designació que en certa manera culmina molts anys de treball i dedicació al Consell d' Europa. Institució no sempre prou coneguda i que representa les diferents assemblees parlamentàries de quaranta set estats europeus, per aquest fet necessariament ha de compaginar la seva designació amb l'exercici del càrrec electe de senador.
He tingut ocasió de visitar a en Lluis M. a Estrasburg on fins ara presidia i feia de portaveu del grup parlamentari socialista al Consell d' Europa i comprovar fins a quin punt se'l respecte i valora, fet que li ha valgut finalment la seva designació unànim com a president de l'assamblea.

En els darrers anys he cultivat amb en Lluis M. una sòlida amistat després del coneixement mutu, i les hores compartides al partit. Fa quatre anys algú ens va voler veure enfrontats en la nostra candidatura al Congrés, res més lluny de la realitat. Aprecio avui els seus consells, les seves capacitats, el seu equilibri i el seu humor intel.ligent. La seva manera de ser i el seu treball també representen la Catalunya i l' Europa positiva i social.

No hay comentarios: