4.19.2007


JARRETT TRIO A PERELADA!
" No m'ho puc creure déu torna a Perelada el 22 de juliol", missatge al contestador del móbil del periodista i amic Salvador Garcia amb qui compartim devoció pel mestre dels mestres del jazz el pianista Keith Jarrett. Encara recordo amb emoció el concert de Perelada de fa un parell d'anys i el bis amb que va obsequiar-me del "when i fallen in love". És una inmensa fortuna que Jarrett hagi tornat a triar Perelada tot i que no li agrada tocar en espais oberts. Paris, Perugia, Brescia, Essen, Antibes i Perelada han estat les places escollides pels concerts de la gira d'estiu del Jarret trio. Acompanyen a Jarrett dos excel.lents músics considerats probablement com un dels millors contrabaixistes i bateristes de jazz en actiu Gary Peackock i Jack deJohnette.
El millor regal d'estiu, ens trobem a Perelada!
CONFIDENCIAL: Gràcies Mercè per cedir-me una de les entrades del concert de POLICE a l' olimpic. M'havia estat impossible conseguir-la a través del servicaixa!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Certament per mi el tema jazzístic és una assignatura pendent. Tinc alguna cosa de Pat Metheny i poca cosa més. Sí que m'agradaria entre en el mòn Jarrett. S'accepten recomanacions.

Anónimo dijo...

The crusander sona molt millor!!!

Jordi Martinoy i Camós dijo...

Reconec que només tinc dos discs de Jarrett, el Somewhere Before, amb Charlie Haden al baix i Paul Motian a la bateria, i el Tokyo'96, ja amb la formació que veurem a Perelada (amb una de les millors versions de l'Autumn Leaves que he escoltat mai). Jo no sé si l'elevaria a la categoria de déu, que ara per ara jo reservaria a Bill Evans... i a Meldhau en un futur ben proper!

Eduard Batlle dijo...

Espero que ens veiem a Perelada amic Àlex!

Anónimo dijo...

Qualsevol disc d'en Jarret es una joia. Esperaré amb impaciencia el dia del concert.