4.19.2007


JARRETT TRIO A PERELADA!
" No m'ho puc creure déu torna a Perelada el 22 de juliol", missatge al contestador del móbil del periodista i amic Salvador Garcia amb qui compartim devoció pel mestre dels mestres del jazz el pianista Keith Jarrett. Encara recordo amb emoció el concert de Perelada de fa un parell d'anys i el bis amb que va obsequiar-me del "when i fallen in love". És una inmensa fortuna que Jarrett hagi tornat a triar Perelada tot i que no li agrada tocar en espais oberts. Paris, Perugia, Brescia, Essen, Antibes i Perelada han estat les places escollides pels concerts de la gira d'estiu del Jarret trio. Acompanyen a Jarrett dos excel.lents músics considerats probablement com un dels millors contrabaixistes i bateristes de jazz en actiu Gary Peackock i Jack deJohnette.
El millor regal d'estiu, ens trobem a Perelada!
CONFIDENCIAL: Gràcies Mercè per cedir-me una de les entrades del concert de POLICE a l' olimpic. M'havia estat impossible conseguir-la a través del servicaixa!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Certament per mi el tema jazzístic és una assignatura pendent. Tinc alguna cosa de Pat Metheny i poca cosa més. Sí que m'agradaria entre en el mòn Jarrett. S'accepten recomanacions.

Anónimo dijo...

The crusander sona molt millor!!!

Jordi dijo...

Reconec que només tinc dos discs de Jarrett, el Somewhere Before, amb Charlie Haden al baix i Paul Motian a la bateria, i el Tokyo'96, ja amb la formació que veurem a Perelada (amb una de les millors versions de l'Autumn Leaves que he escoltat mai). Jo no sé si l'elevaria a la categoria de déu, que ara per ara jo reservaria a Bill Evans... i a Meldhau en un futur ben proper!

Eduard Batlle dijo...

Espero que ens veiem a Perelada amic Àlex!

Anónimo dijo...

Qualsevol disc d'en Jarret es una joia. Esperaré amb impaciencia el dia del concert.

Anónimo dijo...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,