4.26.2007A PER LA FINAL!


Partit important avui pels "pericos": partit d'anada de semifinals de la copa de la UEFA a l'estadi olimpic de Montjuïc contra els alemanys del Werder Bremen. Tot un equipàs que posarà a prova la qualitat i la força del blanc-i-blaus, que intentaré no perdre-me'l si la feina a Madrid no m'ho impedeix.

Jo soc dels que vull que guanyi la lliga el Barça, atès que és impossible que l'Espanyol ho pugui fer ni aquest any i difícilment en els propers, per tant espero que els aficionats al futbol de casa nostra estiguin avui amb els "pericos" i que els catalans aquest any també guanyem una competició europea amb l' Espanyol, i pel Barça la lliga i la copa d'aquest any i la champions de l'any vinent!.

Afortunadament avui tindrem el nostre jugador franquicia Raul Tamudo. Endavant ESPANYOL!

CONFIDENCIAL: 1. Pràcticament fa vint anys d'aquella final de la UEFA contra el Bayer Leverkusen, on la dissort o la supèrbia de Javier Clemente, ens van deixar amb el trist subcampionat. Al partit d'anada vaig anar al vetust estadi de Sarrià amb el meu pare, recordo un ambient impressionant i l'excitació amb que vaig viure el partit. Tinc molt present també el cop de cap de Golobart al pal que hauria pogut significar el 4-0... i potser així la UEFA no s'hauria escapat. El partit de tornada el vaig veure a casa i no a Leverkusen, no vaig poder resistir i no vaig voler veure els penals, em vaig tencar al lavabo, després tot va acabar amb un desconsolat plor final.

2. Tinc a casa una samarreta de Raúl Tamudo, que em van regalar el company diputat Josep Sánchez-Llibre i Sebastián Javier després del partit Getafe-Espanyol. La samarreta del 23 era la segona equipació de l' equip i amb ella Tamudo va marcar el 0-1 de la victòria.

3 comentarios:

Javi dijo...

Pensava que era l’únic perico socialista, afortunadament avui m’he adonat que no és així. Avui guanyarem 1-0, és el resultat que vull i, a més , és un bon resultat de cara al partit de volta a Bremen. Allà aposto per un 0-0. Jo si podré estar al partit, s’espera una entrada històrica... no pots faltar.

Visca l’Espanyol!!

Agrippa dijo...

Bé de moment sembla que no us pot la por escènica als pericos. Tot i que estareu insuportables durant uns quants mesos si guanyeu, veure amics com tu contents pel futbol val la pena!
Una abraçada sinyó diputat!

Anónimo dijo...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,