6.29.2009

S' ACOSTEN ELS 40'S... LOQUILLO. ROCK SUAVE



ENVEJECER SENTADO AL PIANO... Y CONSERVAR ESE BRILLO SALVAJE EN LOS OJOS... ENTRETENER CON UN DIGNO SAVOIR FAIRE NADA MÁS.... DEJAR CANTAR AL CORAZÓN... Y MANTENER ORGULLO Y EQUILIBRIO INDIVIDUAL... PELEAR HASTA SER UN HOMICIDA... ELEGANTE Y SENSUAL... FELINO Y ANIMAL...

ROCK SUAVE UMMM ROCK SUAVE...

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Eps, felicitats doncs.
No sóc un habitual al teu blog però avui he vist la notícia al DdG i per això he entrat.
Jo també m'hi apropo i sóc d'una genracio que va crèixer a ritme dels acords de cançons del Loco i companyia, Celtas Cortos, la Polla Récords, Sangtraït...i tants altres.

Curiosament un independentista radical d'extrema esquerra com jo sempre s'ha sentit atret pel Loco i la seva música. Malgrat que sigui un fatxa declarat reconec que el seu estil, la seva mala llet i moltes de les cançóns que ha composat o cantat, sempre 'han enganxat.

Rock Suave és un himne generacional, una icona del rock més cru i animal, una peça plena d'energia i carrega de ritme, capaç de fer vibrar a qualsevol i que interpretada pel Loco arriba a ser sublim.
Jordi Navarro

Àlex Sáez dijo...

Gràcies jordi, celebro la coincidència, i segur en tenim més i que compartim moltes bandes sonores de les nostres vides...

He sentit a loquillo parlar amb català moltes vegades i identificar-se amb Catalunya i és votant d'esquerres..

Salutacions,

Àlex.