6.29.2009

S' ACOSTEN ELS 40'S... LOQUILLO. ROCK SUAVEENVEJECER SENTADO AL PIANO... Y CONSERVAR ESE BRILLO SALVAJE EN LOS OJOS... ENTRETENER CON UN DIGNO SAVOIR FAIRE NADA MÁS.... DEJAR CANTAR AL CORAZÓN... Y MANTENER ORGULLO Y EQUILIBRIO INDIVIDUAL... PELEAR HASTA SER UN HOMICIDA... ELEGANTE Y SENSUAL... FELINO Y ANIMAL...

ROCK SUAVE UMMM ROCK SUAVE...

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Eps, felicitats doncs.
No sóc un habitual al teu blog però avui he vist la notícia al DdG i per això he entrat.
Jo també m'hi apropo i sóc d'una genracio que va crèixer a ritme dels acords de cançons del Loco i companyia, Celtas Cortos, la Polla Récords, Sangtraït...i tants altres.

Curiosament un independentista radical d'extrema esquerra com jo sempre s'ha sentit atret pel Loco i la seva música. Malgrat que sigui un fatxa declarat reconec que el seu estil, la seva mala llet i moltes de les cançóns que ha composat o cantat, sempre 'han enganxat.

Rock Suave és un himne generacional, una icona del rock més cru i animal, una peça plena d'energia i carrega de ritme, capaç de fer vibrar a qualsevol i que interpretada pel Loco arriba a ser sublim.
Jordi Navarro

Àlex Sáez dijo...

Gràcies jordi, celebro la coincidència, i segur en tenim més i que compartim moltes bandes sonores de les nostres vides...

He sentit a loquillo parlar amb català moltes vegades i identificar-se amb Catalunya i és votant d'esquerres..

Salutacions,

Àlex.

Anónimo dijo...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,