9.09.2008

CARLES CRUZ AL CGPJ

Si bona notícia ha estat que finalment després de quasi dos anys hi hagi acord per renovar el màxim órgan de govern del poder judicial, més ho ha estat conèixer que el magistrat de l'Audiència Provincial de Girona Carles Cruz Moratones en formarà part. Merescut reconeixement a un excel.lent jurista i persona, sensible als problemes de la justícia i implicat des de sempre, molt especialment en els darrers anys amb tota la problemàtica derivada de la violència de génere. Primer com a advocat i després com a jutge i magistrat Carles Cruz s'ha guanyat el respecte de tots els operadors jurídics i estic segur que des de la seva nova responsabilitat contribuirà a millorar el servei públic de la justícia.

També conec a Antonio Dorado, president del Consejo nacional de secretarios judiciales que també serà nomenat vocal del CGPJ. Dorado m'ha convidat en la meva etapa parlamentària en varies ocasions a participar com a ponent als seminaris que organitza el seu col.legi. En el coneixement i el tracte personal que sempre m'ha dispensat he valorat al jurista, a l'home compromés amb millorar l'administració de justícia per damunt de la discrepància. També serà escollida Margarita Uría, que va ser companya diputada a la comissió de justícia la darrera legislatura. Excel.lent jurista, de sólids coneixements i experiència, i amb enorme capacitat pel diàleg i l'entesa.


Els tres vocals seràn escollits a proposta de diferents formacions polítiques. Jo confio plenament en la seva independència i a més des de la coneixença personal sé perfectament que posaràn el millor de sí mateixos per modernitzar i millorar el servei de la justícia. El millor que pot fer-se des de tots els estaments de l'Estat es deixar-los fer i respectar la feina que puguin fer a partir d'ara en el renovat Consejo General del Poder Judicial.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Es una vergonya total, aquest estat no diferencia entre els diferents poders norma bàsica de la democràcia.

Senzillament una vergonya digne d'un estat semi-democràtic i fascinerós.

UN FÀSTIC

Carles TV dijo...

A mi tampoc m'agrada l'aberrant politització de la justícia una vegada més amb aquests nomenaments. El repartiment del pastís, lamentable. No deiem que havia de ser imparcial?

lluis gamell dijo...

No se si puc acabar de compartir el teu optimisme amic Alex, però el que si tinc clar és que no comparteixo el pessimisme dels comentaris arran del teu escrit. Resoldre la situació dels òrgans de govern del poder judicial no suposa haver resolt els problemes de la justícia. Crec que la justícia s’ha d’organitzar com un poder públic modern, informatitzat i sobre tot amb vocació de servei a la comunitat. S’ha avançat molt en els darrers anys amb l’impuls de mecanismes judicials més pràctics, però hi ha una manca important de recursos. El nostra país ha crescut de forma considerable en els darrers deu anys i això ha tingut un impacte important amb el serveis públics: escola, sanitat, justícia. Aquest creixement ha estat quantitatiu i qualitatiu, per això fa falta planificar i posar-hi recursos, si no es fa així, la desconfiança serà creixen i els problemes podran afectar el sistema. Crec que els tres poders, el legislatiu, l’executiu i el judicial en sou conscients i esteu treballant per solucionar-ho. Espero pel bé de tots que us en sortiu.

picks penny stocks dijo...

im your favorite reader here!

Anónimo dijo...

G點,按摩棒,
轉珠按摩棒,變頻跳蛋,
跳蛋,無線跳蛋,

飛機杯,男用強精長軟質套,
男用強精短軟質套,充氣娃娃,
男性性感內褲,性感內褲,
自慰套,自慰套,
情趣娃娃,自慰器,
電動自慰器,充氣娃娃器,
角色扮演,角色扮演服,

性感睡衣,情趣睡衣,
性感內衣褲,性感內衣,
內衣,性感內褲,

C字褲,內褲,
性感貓裝,性感睡衣,
貓裝,吊帶襪,
情趣內褲,丁字褲,
SM道具,SM,

震動環,潤滑液,
情趣禮物,情趣玩具,
威而柔,精油,
逼真按摩棒,數位按摩棒,

加盟,免費加盟,
網路賺錢,情趣加盟,
情趣,情趣用品,巴黎,

Anónimo dijo...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,

Vinny dijo...

High grade solution; I ll absolutely keep coming back to your site for further insight.
pembroke pines locksmith
Opa locka FL Locksmith
Locksmith San Leandro CA
Locksmith Santa Clara CA
Locksmith Santa Clara
Locksmith Santa Clara CA
Locksmith Santa Clara
Locksmith Santa Clara CA
Locksmith Waukegan IL
Locksmith Waukegan IL
Locksmith Waukegan
Waukegan Locksmith

nikeairmaxshoe dijo...

Be fast to browse the newest styles and lots of affordable outfits and Nike oxygen Max and women's merchandise is not an daily affair, for that reason that in the stress of modern day time girls ordinarily do not possess a complete great offer time and vitality to go buying by means of countless many style malls, and look at special fees will make you exhausted, so which you can acquire a satisfactory goods, call up for to devote lots of time, the show up of on collection buying significantly minimizing the inconvenience of this, now you not just can every one of the sudden go to to lots of goods Nike Air Max Shoes .

nikeshoesonline dijo...

So how is the Nike vapor soccer shoes changed? Visually. the new Vapor football boots have undergone the same new paint work as the Nike Mercurial Superfly boots and now feature the updated asymmetric, fluorescent.

UGG Outlet dijo...

The cheap New UGG Classic Tall Boots features lavish twin-faced sheepskin for the utmost comfort. Precision craftsmanship is evident in the Classic Short reinforced heel and raw seams. Enjoy your shopping on UGG Outlet.

ugg australia uk show more products detail information.

NIKE most models dijo...

Ah good exciting content! Will always come to our attention. To bring you good news-works perfect! So how is the Nike Football Cleats cleatschanged? the original Nike Speed boot!New products Nike Mercurial Vapor Superfly for us.the new Vapor football boots have undergone the same new paint work as the nike mercurial vapor superfly III and now feature the Nike Football Boots updated asymmetric.