5.04.2007




BRAD MEHLDAU A CAP ROIG


Quina meravella els festivals musicals d'estiu a les comarques de girona !. Després de conèixer que el Festival de Perelada ens regala l'excels concert del keith jarrett trio, ara el festival de cap roig ens anuncia la presència del més talentós dels joves interprets de jazz al piano, el màgic Brad Mehldau aquesta vegada sense el seu trio però acompanyat per un dels monstres vius del jazz contemporani el guitarrista Pat Metheny, amb qui acaben d'editar un disc imprescindible pels amants del jazz.

Vaig viure amb cert disgust que el vell festival de jazz de cap roig-costa brava desapareixés per donar lloc a l'actual i més eclèctic festival de Cap Roig, però els seus organitzadors han permés que el jazz hi tingui sempre un espai preferent i cada any ens obsequien amb alguna delicatessen. Sentir a Jarrett i Mehldau el mateix mes i a Girona és el millor regal, i una bona excusa per no marxar lluny de casa nostra durant l'estiu.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

El candidat del socialista de Torroella es diu MARGALL i no MARAGALL com tens en els teus links

DOLORS dijo...

Álex, l'anterior comentari té raó.

Jo,veient,que parles sovint de música,(ens hem trobat en algun concert,recordo a bcn però no sé si a "Morrison o Boss", que són els meus dos miralls)i que per culpa dels festivals,aquest any estiuejaràs per comarques penso que no pots fallar a alguna de les nits del festival de música de Torroella de Montgrí.T'hi esperarem!

Anónimo dijo...

espero que trobem entrades per en Jarret, en Mehldau em supera els meus limitats coneixements jazzístics. El vaig veure a l'Auditori de Girona i, la veritat, se'm va fer pesat. No cal que critiquis, potser va ser un mal dia, però no repetiré de moment. Una abraçada

Anónimo dijo...

l'error de link de margall per maragall espero no sigui un oblid froidià...

Anónimo dijo...

Llàstima que a Torroella no apostin per la bona música!!

Anónimo dijo...

Coneixes Marc Copland? També es un grandissim pianista, encara que menys conegut que en Brad. Es un gran descobriment per a mi. Jo també hi era a veure en Brad, i es un monstre!!!

Anónimo dijo...

Fa pocs dies que m'he possat a escoltar al Mehldau. Certament, és un monstre. Em fan mal els dits de sentir-lo, com quan escolto el Rick Wakeman (un altre estil, és clar).