5.03.2007


BLOCAIRES GIRONINS

Agradabilísima la trobada d'ahir de blocaires, al bar la borsa , promuguda per l'amic Carles Ferrer, vell company de vestuari de rugbi i avui entregat a l'apassionant món de les TIC'S. El Carles va abandonar un còmode treball a una multinacional per convertir-se en emprenedor des de Girona creant una empresa de promoció i posicionament de web's. També hi era copatrocinant l'iniciativa un altre jove emprenedor l'Antoni Porras, director d'una consultoría d'estratégia i networking, i altres companys i amics dins i fora de la xarxa Eduard Batlle, Marta Morera, Camil Ros i Carles Puigdemont. Nova gent de Girona, de Blanes, de Bilbao, de Barcelona amb qui vam compartir una estona d'intercanvi en aquesta dèria comú dels blocs. Crec que com a mínim d'aquí hi sortirà un portal de blocaires de Girona... i una segona edició del beers and blogs!

8 comentarios:

DOLORS dijo...

Álex ,em produeix "enveja sana" l'explicació de la trobada d'ahir. M´hauria agradat participar-hi (un assumpte d'última hora em va privar de poder compartir aquesta estona amb vosaltres) i crec que posar cara als post que anem seguint és una idea genial.
Espero ser-hi en properes trobades.

Eiximenis 100 anys dijo...

Gràcies a tu Àlex per poder comptar amb la teva agradable presencia.

Anónimo dijo...

Va ser fantàstic trobar-nos tots plegats! Retrobar amics i fer-ne de nous no té preu.
Dolors, tot i que no ens coneixem personalment, et puc assegurar que eres una de les persones més esperades :-)
Karles, enhorabona un cop més a tu i a en Marc i a veure si la propera la fem més sonada, encara!

Anónimo dijo...

Hola Àlex, m'ha agradat el teu escrit. Va ser una trobada molt interessant, entretinguda i agradable. Espero que sigui la primera de moltes.

Fins aviat blocaires!

Eduard Batlle dijo...

Gràcies a tu Àlex per fer més dinàmica la política. Ens hem de tornar a trobar.

Anónimo dijo...

Avui amb en Karles, tot fent una cervesa, hem realitzat l’acte suprem de la creació :-D. A partir del blogGi-gen que vares deixar anar al 1er B&BGi (...) ja existeix sobre una fulla de paper quadriculat l’embrió del portal de blocaires de Girona.

Salut.

Anónimo dijo...

I will not acquiesce in on it. I assume precise post. Especially the designation attracted me to study the unscathed story.

Anónimo dijo...

Nice dispatch and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.