5.11.2007


ANNA PAGANS 2007-2.010
AL SERVEI DE LES PERSONES

Comença una nova campanya electoral, la campanya de totes les campanyes electorals, ben distinta a totes les altres. La campanya més propera, més immediata, més fàcil d'arribar a cadascún dels electors, de rebre suggerències, crítiques o escalf.

A Girona amb la confiança de la feina ben feta, de la consolidació de l'alcaldessa Anna Pagans, d'un bon equip i un programa ambiciós de futur els socialistes estem preparats per continuar liderant el futur pels propers quatre anys.

El meu respecte cap a les altres formacions polítiques i els seus candidats, alguns ja han demostrat capacitat de govern, i d'altres incorporen idees interessants pel futur de la ciutat. Sens dubte serà un gran exercici de salut democràtica la present campanya i en els propers anys prevec un debat interessant govern-oposició en uns anys decissius per la nostra ciutat.

Ahir vam començar la campanya a la plaça Josep Plà, sopant al 21 i desplegant un cartell virtual de l'Anna Pagans davant la nostra seu electoral, que es composava de petits retalls de la ciutat i de les persones amb brillant execució de la factoria Casanovas . Primer acte de l' Anna que comença amb força i noves idees, acompanyat per la primera secretària Marina Geli, i reconfortats per la presència de militants i simpatitzants de l' agrupació de Girona del PSC i de tota la candidatura.
Tornant a casa em trobo amb la candidatura de la CUP amb el seu candidat a l'alcaldia Jordi Navarro al capdavant, joves, il.lusionats i amb ganes de treball confien també tenir veu al proper consistori de Girona. Sort a tots i debat i diàleg en benefici de la democràcia i de Girona!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

he estat avui a l' acte que heu fet amb advocats, gràcies per convidar-me alex, potser no t'ho diria personalment però sincerament he pensat que tenies talla de futur alcalde.

Anónimo dijo...

Certament, tindries un bon perfil de candidat a alcalde de Girona.

La Sra. Pagans , amb tots els meus respectes, no ha demostrat res fins avui.

Tenim la mateixa ciutat que ens va deixar el Sr. Nadal, mes vella , mes degradada , mes insegura i molt mes col•lapsada de transit.

El programa que ha presentat el trobo fluix , poc ambiciós sense idees , un xic com el personatge, gris i sense gràcia , sense empatia.

Aquests darrers anys , escoltant entrevistes que se li han fet, moltes vegades he acabat abaixant el volum , avergonyint-me d’esser gironí i estar representat per aquest personatge tant fluix mediàticament

Per contra l’equip jove que l’acompanya , em sembla vàlid i amb ganes , però el que els pot passar és que els tapi l’onada de mediocritat que traspua aquest programa.

Tots els vostres competidors, han baixat una generació , presentant candidats joves que connecten amb la realitat de la Girona emprenedora i sense complexes.

Avui l’ajuntament pateix la dictadura dels funcionaris amb la seva capacitat infinita d’autoreproduir-se i la manca de lideratge dels polítics del consistori.

Crec que la teva generació a pendre les regnes i començar a repensar Girona, com la capital que ha de liderar les nostres comarques.

Rumia-t’ho, podries fer molt servei a aquesta ciutat.

Anónimo dijo...

Alex m'afegeixo als comentaris anteriors i crec que tu donaries un nou aire al PSC de Girona i de comarques.
No et conec profundament però et llegeixo sovint el bloc i tinc coneixences de tu per amics comuns.
Series un bon candidat a l' alcaldia de Girona.Torna Alex , torna i les teves discussions amb l'Anna quedaran obsoletes perquè el terreny serà totalent teu

Anónimo dijo...

Encara que estic segur que eres un fantástic segona en els teus anys de joventut, amb el temps i la teva veterania, ara ja comences a estar apunt per ser el mitjamelé a Girona, però ara ja no sobre la gespa, sinó en aquest consistori que s'ensorra mica a mica.

Anónimo dijo...

Totalment d'acord! Crec que ja és hora de que vagis pensant en tornar a Girona. Aquí ens fa falta un canvi tant dins al partit com a l'alcaldia i com no, tú ets el millor candidat. A Madrid ja t'han disfrutat prou, ara ens toca a la gent d'aquí,a la teva gent!!!

Anónimo dijo...

Així podriem recuperar un festival de jazz com cal i no aquesta infàmia del festival de músiques religioses, que menos mal que l'estan reconduint, encara que queden vestigis del passat no massa ètics. Ah el dia que us vau deixar enganyar!!

Anónimo dijo...

Sempre vaig tenir clar que l'operació que feia al PSC d'enviar-te a Madrid era en vistes a preparar-te per Girona. Celebraré que així sigui.