7.25.2008

Punt i final?

Avui el CB Girona SAD ha anunciat l'impossibilitat de poder competir l'any vinent a l'ACB. Sento una infinita decepció per no haver pogut mantenir un patrimoni de la ciutat i del país que era el bàsquet d'èlit a Girona. Un projecte que en vint anys te noms propis i d'altres d'anónims que entre tots han mantingut il.lusions de joves i grans i han dut el nom de Girona a les places i escenaris nacionals i internacionals.
Avui és un dia de fracàs col.lectiu. El meu respecte i comprensió a les persones que han treballat i de valent des del club per tal de donar continuitat a un projecte il.lusionant i que els darrers anys també ha estat un projecte guanyador. Serà difícil repetir una trajectòria com la viscuda i el pas del temps encara dimensionarà en la justa mesura el valor d'aquests vint anys d' ACB per l'esport i per Girona.

Disculpes als joves, als abonats, als empleats del club, als jugadors, als técnics. Només puc dir que molta gent ha treballat al límit de les seves capacitats i entrega per tal de que el somni del bàsquet no acabés.
La llavor continúa en el bàsquet Sant Josep, en l'esport de base i tant de bó la temporada vinent des de la categoria que correspongui el CB Girona comenci una nova etapa, amb l'orgull del patrimoni heretat. Hi continuarem estant aprop.

3 comentarios:

penya polska dijo...

Gràcies alex per tota la feina que has fet. Ens consta...

Lluís "de Perelada" dijo...

Alex:
Desde Badalona també sentim que desaparegui el club de Basket.
La Penya Joventud de BDN també ja no hi seria si no l´hagués agafat en Jordi Villacampa i el seu equip directiu, han treballat molt i amb molta humiltad, hem consta que al Basket Girona també ho heu fet, peró vos ha sortit creu, soc gironí i espero veure un altre basket d´elit a Girona, peró encara pasaràn uns anys. SORT GIRONA!!!!

Anónimo dijo...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,