7.25.2008

Punt i final?

Avui el CB Girona SAD ha anunciat l'impossibilitat de poder competir l'any vinent a l'ACB. Sento una infinita decepció per no haver pogut mantenir un patrimoni de la ciutat i del país que era el bàsquet d'èlit a Girona. Un projecte que en vint anys te noms propis i d'altres d'anónims que entre tots han mantingut il.lusions de joves i grans i han dut el nom de Girona a les places i escenaris nacionals i internacionals.
Avui és un dia de fracàs col.lectiu. El meu respecte i comprensió a les persones que han treballat i de valent des del club per tal de donar continuitat a un projecte il.lusionant i que els darrers anys també ha estat un projecte guanyador. Serà difícil repetir una trajectòria com la viscuda i el pas del temps encara dimensionarà en la justa mesura el valor d'aquests vint anys d' ACB per l'esport i per Girona.

Disculpes als joves, als abonats, als empleats del club, als jugadors, als técnics. Només puc dir que molta gent ha treballat al límit de les seves capacitats i entrega per tal de que el somni del bàsquet no acabés.
La llavor continúa en el bàsquet Sant Josep, en l'esport de base i tant de bó la temporada vinent des de la categoria que correspongui el CB Girona comenci una nova etapa, amb l'orgull del patrimoni heretat. Hi continuarem estant aprop.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Gràcies alex per tota la feina que has fet. Ens consta...

Anónimo dijo...

Alex:
Desde Badalona també sentim que desaparegui el club de Basket.
La Penya Joventud de BDN també ja no hi seria si no l´hagués agafat en Jordi Villacampa i el seu equip directiu, han treballat molt i amb molta humiltad, hem consta que al Basket Girona també ho heu fet, peró vos ha sortit creu, soc gironí i espero veure un altre basket d´elit a Girona, peró encara pasaràn uns anys. SORT GIRONA!!!!