6.26.2008

ESPANYA-RÚSSIA (1)


Estic veient l'Espanya-Rússia, plou a viena i acaba de retirar-se Villa per Cesc Fàbregas. Soc al meu despatx al Congrés, la segona part la veuré amb uns amics. Reconec que no m'apassiona molt seguir la selecció espanyola - menys amb l'absència dels "pericos" Tamudo, Riera, De la peña o Luis Garcia, però desitjo que guanyem i que a la final ens enfrontem a Alemanya i trenquem el malefici. Recordo perfectament la final de l'eurocopa amb França i la pifia d' Arkonada.
Els jugadors que estàn disputant l'eurocopa aparenment tenen gana, talent i juguen com un equip tant de bó que per fi la selecció espanyola tingui un resultat de prestigi en una competició d'importància.
A Madrid molt d'ambient, seguidors vestits de vermell, moltes senyeres constitucionals i quasi ni taxis pels carrers. Veig un grup de nord-americans de turisme però amb samarretes de la selecció espanyola. Coincideixo fa unes hores amb la ministra d' educació dinant al pizza nostra davant el teatre de la zarzuela amb el temps just per agafar l'avió per ser a viena amb la selecció espanyola.
S'aproxima la mitja part... 0-0. També m'agrada el projecte de copa de les nacions que promou la federació catalana de futbol, que ha deixat de llegat Jordi Roche.

2 comentarios:

Marc Torres dijo...

Com pots animar la selecció d'un estat que impedeix que el teu pais, Catalunya, pugui gaudir d'una selecció própia? Quina diferència de Gran Bretanya... No haviem quedat que els del PSC ereu no-nacionalistes?. Ara resulta que teniu una nació, Espanya... no pas Catalunya. Perque us feu dir no-nacionalistes? Quni despropósit. Quanta incoherencia. En fi. Espero que els catalans unionistes accepteu la independència quan arribi l'hora amb la mateixa tranquil.litat que acceptem ara els independentistes la unió i la selecció espanyola.

Anónimo dijo...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,