9.22.2006

Hola!

M'incorporo des d'avui a la blogosfera. Ho faig amb il·lusió i desitjant que les reflexions i aportacions que hi faci puguin ser útils i generin debat. També tinc la intenció de donar-me a conèixer des d'una perspectiva més personal, més intimista. Si és del vostre interès coneixereu part de la meva activitat pública, les posicions polítiques que comparteixo però també alguna cosa més. Hi ha vida més enllà de la política i, per tant, vull explicar des del bloc altres qüestions relacionades amb la meva professió d'origen (i de final) l'advocacia, les meves afeccions i potser, fins i tot, algun sentiment.

Reconec que inicialment vaig ser un escèptic de les oportunitats del bloc. No creia que pogués despertar interès amb l'oferta de blocs de persones de referència que conté la xarxa. Avui ho intento, animat per gent que valoro molt: la meva companya Lourdes Muñoz, que prop del meu escó he vist treballar incansablement en un bloc que és referent i que té un munt de visites; l' amic periodista i referent ètic Eduard Batlle; i el meu company de partit, el ganxó José Antonio Donaire, el número 1 de la blogosfera gironina i una de les persones més valuoses que tenim els socialistes a Girona. I com no, vull esmentar el bloc on anem tots a la recerca de reflexions, documents i orientació: el del company Miquel Iceta, degà dels blocaires.

No és l'únic projecte de bloc que em proposo. Amb els amics al Congrés Antonio Hernando (Madrid) i Juan Moscoso (Navarra) tenim en preparació un bloc a tres mans. Intentaré que em llegiu de tant en tant i m'ajudeu a trencar el meu escepticisme inicial. Una forta abraçada!

4 comentarios:

Lourdes Muñoz Santamaría dijo...

Benvingut!!! sort, anims i constància

Anónimo dijo...

Ei Alex!! Felicitats pel blog i endavant, Records dels Socialistes de l'Escala

Anónimo dijo...

Gràcies Lourdes...amb la meitat de teva constància em conformo!
Josep Ma a L' Escala aneu amb vent molt favorable!

Anónimo dijo...

Veig que no perds els bons costums de dir que t'agrada Led Zeppelin. Recorda que encara hi ha cara oculta de la lluna.

Molta sort!