8.20.2008

TRAGÈDIA A MADRID. LA MORT QUE NO AVISA NI RESPECTA

Avui dia de sessió de la diputació permanent al Congrés de diputats, i que en certa manera començava a marcar la fi del període de vacances i el proper inici de curs parlamentari, les notícies de compareixences de ministres han quedat clarament en segon plà, davant l'imprevisible tragèdia que s'ha produit a Madrid, amb la mort de més de cent cinquanta passatgers d'un vol d'Spanair a Gran Canària. El fet luctuós encara fa més enfàtic pel país el fi del període de descans i tranquilitat própi del mes d'agost. Dolor, consternació i la nostra més profunda solidaritat amb les víctimes, algunes famíl.lies senceres que tornaven a casa, o que iniciaven les seves vacances. No és previsible perdre la vida en un accident aeri, probablement el mitjà de transport més segur, estadísticament el més fiable però la fatalitat - que sempre obeeix a causes concretes, i no sempre és evitable -, ha produit avui un dels sinistres aeris més luctuosos de l'història de l'aviació civil a Espanya.

En dies com avui et preguntes per la fragilitat de la vida, l'incertesa del futur i cóm la mort arriba sense avisar ni respectar dies, ni vacances, ni persones. Costa que una tragèdia d'aquest tipus no t'arrosseguin a una consciència negativa de l'esdevenidor proper. En moments en que precisament aquest no sembla favorable, una notícia com la d'avui és esfereïdora. Caldrà que ens sobrepossem, i que donem la cara al futur immediat: un setembre amb moltes dificultats però a la vegada amb reptes i amb esperances.

Descansin en pau les víctimes mortals de l'accident de Madrid.

2 comentarios:

Jordi Pedret dijo...

Àlex,

jo em vaig trobar amb l'accident tot anant a Barajas de tornada de la Diputació Permanent.

Hi ha dues coses que em semblen destacables, una és el comportament cívic de la munió de gent que omplia la T4, i l'altra la necessària reflexió sobre les mesures de seguretat i els interessos econòmics de les companyies de transport aeri.

De la primera en parlo al meu blog, la segona vol més repòs abans de parlar-ne seriosament.

T'asseguro, de tota manera, que pujar a un avió quan l'altre encara fumeja a la pista impressiona.

Una abraçada,

Jordi

Unknown dijo...

Àlex,

Quines cròniques jazzeres més bones!! Oh my God!!
I quina enveja!
Ben segur que fare servir les teves recomenacions de restaurants i clubs quan pugui escapar.me a NY!!
Enjoy and destroy..!!!
Petó!

ANGELS B