6.19.2007



C.B GIRONA


Des de fa una setmana formo part del nou consell d'administració del C.B GIRONA, una manera més de fer ciutat i d'aportar capacitats i experiència a fer gran el projecte exitós del bàsquet a Girona.

L'il.lusió i recursos que Josep Amat i Akasvayu han dedicat a Girona i al bàsquet, la professionalitat de l'Antonio Maceiras i en Santi Sardà necessitaven de major suport de la gent d'empresa i de la societat civil de Girona, i en aquesta direcció ha estat la meva incorporació. Confio en millorar l'excel.lent relació del club amb les institucions i ajudar a gestionar correctament el club amb implicació cada cop més del teixit empresarial i cívic de Girona i tota la seva demarcació.


CONFIDENCIAL: De fet segueixo el bàsquet des de les temporades del C.B Sant Josep a segona divisió al pavelló de Sant Josep amb els Gaínza, Davesa i cía, de les temporades de primera "b" a Palau i de l'ascens contra el Cajamadrid i en soc abonat del club des de aquelles dates.. També vaig participar amb una modesta acció de PROBASQUET quan l'alcalde Nadal va demanar una aportació extraordinària a les empreses i societat civil per ajudar al club en situació delicada l'any 2.003.

De totes maneres reconec que més aviat hi entenc poc de bàsquet i no hi he sabut jugar mai correctament i és que a mi no m'han anat mai les pilotes rodones... sinó l'ovalada del rugbi!.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Alex, et dessitjo molta sort!
desde ....Badalona.
Lluís.

Anónimo dijo...

No et van les pilotes...segur?????????

Anónimo dijo...

Seguríssim que no li van les pilotes! T'ho puc ben assegurar!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Moltes felicitats!!!!!!!!!!!!
Marta

Jobove - Reus dijo...

Tengo una novia en Bilbao que folla de lao
Tengo una novia en Oviedo que folla de miedo

Eduard Batlle dijo...

Àlex,
Espero que dediquis un post al Girona FC, que sé que el segueixes com l'Espanyol i l'Akasvayu.

Sort!

Anónimo dijo...

Querejeta es espavilat....Aito al Tau. pobra Penya!! que en Villacampa no deixi marxar en Rudy al Barça, si no no sé com faràn rotllar la nova Ciutat del Basquet.
Confidencial....Ivanovic feia jogar al seu fill a Vitoria potser per aixó també va marxar!

Anónimo dijo...

Divendres ès el teu aniversari...

Moltes felicitats!!!

Et desitjo el millor,perquè t'ho mareixes!!!

T'ESTIMO MOLT!!!!