11.15.2006


AMIC EDU



L'amic Eduardo Madina ens va donar ahir una nova lliçó de fermesa política i de serenitat, de conviccions democràtiques. Les seves darreres paraules, en el judici que es segueix contra els seus pressumptes botxins, Madina va assegurar que l'atemptat no havia canviat les seves profundes conviccions i els compromissos individuals i polítics.

Molts amics i companys que van ser ahir a la vista oral a l'Audiència Nacional em deien consternats que el més difícil d'entendre era l'actitut desafiant i burlesca dels botxins i dels seus familiars. Sempre he cregut que aquesta posada en escena respón a justificar una vida al servei del terror, i el buit que els quedarà després d'entregar tota la joventut i part de la seva maduresa a la reclusió penitenciaria, potser no els queda altre remei que intentar quedar com herois davant de la seva gent. El que si contribueixen amb aquestes actituts es a dificultar el procés de pau i a qüestionar les voluntats i bones intencions de tanta gent a Espanya.

Cap paraula de rencúnia de l'Eduardo, que va patir personalment i en el seu entorn familiar la crueltat dels violents. Segurament aquests li van impedir seguir una trajectòria esportiva d'alt nivell, però no l'hi han impedit que avui sigui un dels polítics joves més preparats, més brillants i amb més futur del nostre projecte socialista.

L' Eduardo va dir al Tribunal que va patir ferides físiques i ferides al cor, però us asseguro que l'emotivitat i sensibilitat de l'Eduardo han quedat intactes.


2 comentarios:

Anónimo dijo...

quan el compromís col·lectiu per la pau està per sobre de les desgracies personal és quan es veu de veritat l'etica de la política que existeix en molts polítics, endavant la pau a euskadi

Anónimo dijo...

carles, la generositat de persones com l'eduardo fa gran la democràcia.