3.25.2008

CONTENT!


Hi han músiques que tenen la virtut de posar-me content. N'hi han moltes que assocío a moments feliços. Com avui estic content, fa dies que estic content, amb moltíssimes ganes demà a Madrid d'iniciar oficiosament la meva segona etapa parlamentaria amb l'elecció de la nova direcció del grup socialista, ho vull posar de manifest amb aquesta cançó que sempre em fa feliç. Gràcies a la confiança dels electors i al meu partit per poder continuar treballant amb el que crec i a més m'apassiona.

Us presento aquesta música en la versió original del músic brasiler Djavan, tot i que la versió més popular es la que en van fer els Manhattan Tranfer. La cançó es diu Sina.

3.11.2008

Gràcies a la "cuina"


Moltes gràcies a tots i totes els qui des de la sala de màquines del partit ens heu ajudat perquè s'hagi pogut aconseguir aquest resultat tan satisfactori per al PSC de Girona. Rafael Bruguera, Marc Teixidor, Àlex Hernández, Quim Fernàndez, Pere Simón i la Irene, a tots moltes gràcies per la feina feta perquè el mèrit també és vostre.

3.10.2008

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES


Agraïm el suport, treballarem encara amb la màxima dedicació, amb més humilitat i amb il·lusió, per les terres de Girona i per Catalunya dins el marc d'Espanya.

3.07.2008

ISAIAS CARRASCO


Res a dir, quan la política plora perquè sagna.
Fred i tristesa. Dol i llàgrimes.
La democràcia és dèbil però és la salvació.

3.05.2008

SARRIÀ DE TER, ROGER CASERO OPTIMISTA (18)


A molts companys de partit a vegades els costa de creure que els actes de proximitat, que els porta a porta ajudin a millorar resultats. Jo en soc un convençut i en qualsevol cas sempre ets ben rebut amb un somriure, un agraïment i unes paraules d'ànim. De cop et trobes en una conversa amb el matrimoni de jubilats en pijama i bata pèrò que t'obren les portes de bat a bat, la veïna que t'obre la porta amb la tovallola tapant-se per que acaba de sortir a la dutxa o el vell conegut que ha anat a veure la mare a casa seva. Converses de tu a tu, amb preguntes i respostes amb candidats i representants municipals. Ahir erem a Sarrià de Ter, amb en Roger i la Loli, i ens ho vam passar bé, fent política, parlant amb veins i.... qui sap si assegurant algún vot per diumenge, mentre d'altres es queden a casa tranquilament. I si tot vingués d'un grapat de vots?
Som-hi Girona optimista!

3.04.2008

GIRONA OPTIMISTA (17)


A pocs dies del final de campanya, les forces comencen a fallar una mica, poques hores i mal dormides, acumulació de tensió, l'amunt i avall del territori, l'intensitat emocional de les converses, actes públics de proximitat.... Tinc la sensació de que hem fet la campanya que voliem. Una campanya en positiu, des de Catalunya, des de Girona. I hem trobat respostes, gent interessada en conèixer el balanç de govern, les propostes en positiu i poc interessada en la confrontació amb l'adversari. La majoria de gent ja sap qui son i què ha fet el PP en els darrers anys.

La clàssica visita al mercat, l'acte públic amb una cinquantena de persones, l'acte sectorial amb empresaris, la visita a la llar de jubilats... a tot arreu rebo ànims i interés per la política, i pocs desaires.

En certa manera també el cara a cara de Zapatero i Rajoy d'ahir comença a tancar la campanya. Rajoy va perdre l'oportunitat de fer creible una alternativa i Zapatero va demostrar major credibilitat i confiança en el futur. A Catalunya - a Girona crec que també - el PSC tornarà a ser primera força política, però ara cal sumar-ne el màxim d'electors per fer la diferència prou gran al PP i impedir un resultat ajustat que fes possible una majoria conservadora a Espanya liderada per Rajoy. Ahir ho vaig sentir dir a Duran i Lleida, excel.lent parlamentari i polític, que només pactarien amb qui guanyes. I jo pregunto: amb vots, amb escons?. No val a badar, feu confiança al PSC!

Endavant Girona i Catalunya optimista!