11.25.2008

ERNEST LLUCH, DIPUTAT A CORTS PER GIRONA




Diumenge, vuit anys de l'assassinat d' Ernest Lluch a mans dels terroristes que no van respectar la seva veu alta i clara en favor del diàleg i de les llibertats. Sentit homenatge a Maià de Montcal on descansa. Aquest cop amb relleu institucional amb la presència del president de la Generalitat José Montilla i el candidat del PSE a lendakari del país basc Patxi López.

No vaig tenir ocasió de conèixer l'Ernest estretament. El recordo la darrera vegada, també a la Garrotxa, a Olot, en ocasió del congrés del psc de les comarques gironines que va escollir Marina Geli com a primera secretària. La seva trajectòria personal i política m'imposen un profund respecte i mestratge, sobretot pensant que també va representar a les terres de Girona com a diputat al Congrés i portaveu del grup parlamentari del PSC.

2 comentarios:

Isabel dijo...

Alex, te recomiendo algún otro que supongo que conocerás: Lenine y su CD Nao Pressao, Luciana Souza y un cd que se llama New Bossa que es super delicado y se escucha solo (hay un tema con James Taylor) y otro que me apasiona es MORELEMBAUM2/SAKAMOTO - CASA, el pianista con el matrimonio Morelbaum, cantante (ella) y contrabajista (el). Un trio divino. Este último es una delicia, tanto que duele!!. Bueno, lo mismo digo, espero que me recomiendes de vuelta.

Isabel dijo...

Perdón, él toca el chelo!! no el contrabajo, que despiste!!! y es un disco tributo a Jobim y grabado en parte con el piano y en casa de Jobim.