2.07.2008

9-M. OLOT, LA GARROTXA POSITIVA. LLUIS SACREST (9)


Avui visita a La Garrotxa, contacte amb la premsa però també amb els alcaldes i grups municipals socialistes. Miquel Palomeras, alcalde de Sales de Llierca i diputat provincial, Esther Pagés alcaldessa de Les Preses i Josep Soler alcalde de Les Planes d' hostòles, i el nostre gran alcalde de les comarques gironines i referent l'alcalde d' Olot Lluis Sacrest.

La Garrotxa
és un gran motor econòmic de les comarques gironines i l'inversió de l'Estat no ha estat aliena a aquesta comarca. Només cal veure la nova i desdoblada A-26 que permet una millor connexió de la comarca amb el conjunt de la demarcació i les anunciades execucions de les obres a l'eix pirinenc, amb la futura variant de Ribes de Freser i el tunel de Toses, la conexió amb el ripollés i la cerdanya. Però l' Estat també ha invertit en obres d'infraestructures culturals com el museu del Sants a Olot i ho farà al Teatre principal d'Olot i a la sala cultural a Les Planes.

Per contra el veto al Senat dels pressupostos generals de l'Estat de CIU ha fet perdre més de 18 milions d'euros en inversions a Catalunya. Entre les inversions perdudes 200.000 euros per St. Feliu de Pallarols.
LLuís Sacrest és l'exemple de l'alcalde competent, plenament acceptat pel conjunt de la ciutadania i treballador incansable. Les jornades amb l'alcalde Sacrest son sempre esgotadores, tant si les fem a Madrid a la recerca d'ajudes i inversions per Olot, com a la própia Garrotxa i al partit per tal d'aconseguir millores i nous reptes. En els darrers anys - i espero fer-ho en els propers - he intentat mantenir un cert seguiment dels temes de l'Estat a La Garrotxa, i espero que amb el temps els garrotxins em sentin una mica seu.

Ara me'n vaig a Barcelona a debatre en un sopar-debat organitzat per juristes demòcrates a l'Hotel Espanya al carrer Sant Pau, amb altres candidats al Congrés. Probablement aquest sigui un dels temes on em sento més segur. Conscient que la difícil legislatura ens ha deixat projectes importants sense aprovar com les reformes de les lleis orgàniques del poder judicial, crec sincerament que hem fet algunes passes endavant. Esperem que una nova majoria ens permeti també afrontar definitivament la modernització de l'administració de justícia.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Massa àpats, massa àpats, ja t'ho deien en el post anterior. T'estàs posant rodonet, rodonet.

Anónimo dijo...

Estar en campanya, potser et fa perdre coses com el meu últim post. No t'ho perdis.

Anónimo dijo...

A youtube també es pot trobar Shine on you crazy diamond, Another brick in the wall i Money (del concert de Barcelona).

Anónimo dijo...

Lluís Sacrest = alcalde competent???

Em sembla que qui opina això no viu a Olot ni coneix l'opinió dels ciutadans.

Abans de fer una afirmació així convindria informar-se bé.