2.04.2008

9-M- ESTANIS PUIG. L'ESCALA POSITIVA (7)


Visita de diumenge a L'Escala, i al seu flamant alcalde Estanis Puig, que després de quatre anys d'excel.lent treball primer a l'oposició i després en el govern amb l'alcalde Guinart, va guanyar clarament les darreres eleccions a L'Escala, va recuperar l'alcaldia pel PSC - Rafel Bruguera en va ser el darrer batlle socialista - i tot fa pensar que ara tenim alcalde per anys!.
Estanis Puig, professionalment pedagog, és un home d'idees i d'acció, amb familia molt escalenca i de tradició socialista. Passejant una estona al seu costat te'n adones de la ràpida identificació que els seus veïns han fet amb l'alcalde i el seu tarannà proper i afectuós. L'acompanyem bona part de la candidatura socialista al congrés i al senat en la rua de carnaval i la sardinada popular. Quin dimoni de vent que feia diumenge a L'Escala!

De fet, no vaig menjar cap sardina, perquè me'n vaig anar corrent al dinar familiar de celebració dels noranta anys de la iaia Teresa a St. Martí vell, a La Riera. No sempre hem estat exemple de família indestructiblement unida però no podiem fallar en un dia tant assenyalat per la matriarca dels Busquets. Amb el cap perfectament clar, però ara de moviments més lents l' àvia ens demanava que no deixessim de veure'ns el dia que ella no hi sigui entre nosaltres.

I encara tinc temps diumenge d'acceptar l'invitació del meu amic regidor Ignasi ThióAntònia Font i el conjunt orquestral de Girona a l' auditori de Girona. El concert entusiasme al públic i em referma amb l'opinió de que tenim a Girona una de les millors ofertes musicals del principat, gràcies a la bona feina de l'Ignasi i dels programadors de l'auditori David Ibañez i Victor Garcia.
d'acompanyar-lo al concert que els

No hay comentarios: