5.04.2007


A GLASGOW!!!!!!!


Finalment no vam repetir el drama de leverkusen i l'Espanyol va assolir brillanment l'accés a la final de la UEFA a Glasgow. De fet l'eliminatòria lluny d'assemblar-se a la final de la temporada 87-88, ha semblat més la primera eliminatòriad'aquella brillant participació a UEFA amb un 4-0 contra el Borussia al mític estadi de Sarrià, i amb un Michel Pineda espectacular. Qui deia que teniem por als equips alemanys?. Ahir el que va estar espectacular va ser el banyolí Coro, per mèrit propi història viva de l'Espanyol.
M'agradaria poder assistir a la final de Glasgow, però necessitaria anar i tornar el mateix dia del partit, a fi de no abandonar les meves responsabilitats parlamentàries. Algú sap si hi ha algún vol charter des de Girona o Barcelona a Glasgow que vagi i torni el mateix dimecres 16 de maig ?

4 comentarios:

Anónimo dijo...

et repeteixo l'enhorabona i espero que guanyeu els rivals espanyols (això està bé que l'Espanyol guanyi els espanyols). Mira a Viajes Ecuador he vist un anunci en algun diari esportiu que oferien xarter i entrada (+- 600 €) amb tornada la mateixa nit. Sort.

Hug dijo...

Haig d'admetre que ja no segueixo el futbol amb la mateix intensitat que fa uns anys enrera, suposo que deu ser qüestió de cicles, tal i com deia en Johan Cruyff, però sigui com sigui el meu equip sempre ha estat l'Espanyol, que curiosament quan juga a Europa tothom afegeix de Barcelona.
La veritat és que em ferà il.lusió poder veure de nou a l'Espanyol en una nova final Europea. Recordo la del '88 i que amb els meus 11 anys em va ser tot un drama!
Esperem que es faci justicia i l'Espanyol pugui refer-se de Leverkusen i aixecar la copa.
Felicitats per el Blog Àlex, ens retrobem en el segon Blog & Beers!

Javi Montes dijo...

Hola Àlex, sí, ja estem a Glasgow, encara no m’ho crec: hem de ser conscients que hem eliminat, ni més ni menys, que a l’Ajax, el Benfica i al Werder Bremen, entre d’altres.

Jo també tinc pensat anar a Glasgow, no m’ho vull perdre, la meva entrada ja la tinc reservada i amb el número de carnet que tinc no crec que tingui problemes per aconseguir-la, el problema estarà en els vols. Tot surt caríssim: el viatge directe a Glasgow val uns 800€, el del Corte Inglés 630€( anada i tornada al mateix dia, és a dir, exactament el que estàs buscant) i les combinacions amb Londres no són barates i entre unes coses i altres al final et gastes el mateix que si agafes el viatge de 630€. El que tinc clar és que aniré, com? No ho sé, però aniré.

Una abraçada perica!

Eduard Batlle dijo...

Felicitats Àlex!