4.26.2007



A PER LA FINAL!


Partit important avui pels "pericos": partit d'anada de semifinals de la copa de la UEFA a l'estadi olimpic de Montjuïc contra els alemanys del Werder Bremen. Tot un equipàs que posarà a prova la qualitat i la força del blanc-i-blaus, que intentaré no perdre-me'l si la feina a Madrid no m'ho impedeix.

Jo soc dels que vull que guanyi la lliga el Barça, atès que és impossible que l'Espanyol ho pugui fer ni aquest any i difícilment en els propers, per tant espero que els aficionats al futbol de casa nostra estiguin avui amb els "pericos" i que els catalans aquest any també guanyem una competició europea amb l' Espanyol, i pel Barça la lliga i la copa d'aquest any i la champions de l'any vinent!.

Afortunadament avui tindrem el nostre jugador franquicia Raul Tamudo. Endavant ESPANYOL!

CONFIDENCIAL: 1. Pràcticament fa vint anys d'aquella final de la UEFA contra el Bayer Leverkusen, on la dissort o la supèrbia de Javier Clemente, ens van deixar amb el trist subcampionat. Al partit d'anada vaig anar al vetust estadi de Sarrià amb el meu pare, recordo un ambient impressionant i l'excitació amb que vaig viure el partit. Tinc molt present també el cop de cap de Golobart al pal que hauria pogut significar el 4-0... i potser així la UEFA no s'hauria escapat. El partit de tornada el vaig veure a casa i no a Leverkusen, no vaig poder resistir i no vaig voler veure els penals, em vaig tencar al lavabo, després tot va acabar amb un desconsolat plor final.

2. Tinc a casa una samarreta de Raúl Tamudo, que em van regalar el company diputat Josep Sánchez-Llibre i Sebastián Javier després del partit Getafe-Espanyol. La samarreta del 23 era la segona equipació de l' equip i amb ella Tamudo va marcar el 0-1 de la victòria.

2 comentarios:

Javi Montes dijo...

Pensava que era l’únic perico socialista, afortunadament avui m’he adonat que no és així. Avui guanyarem 1-0, és el resultat que vull i, a més , és un bon resultat de cara al partit de volta a Bremen. Allà aposto per un 0-0. Jo si podré estar al partit, s’espera una entrada històrica... no pots faltar.

Visca l’Espanyol!!

Anónimo dijo...

Bé de moment sembla que no us pot la por escènica als pericos. Tot i que estareu insuportables durant uns quants mesos si guanyeu, veure amics com tu contents pel futbol val la pena!
Una abraçada sinyó diputat!