10.04.2006


L' OASIS DE LA COMISSIÓ DE CULTURA

Aquest matí a la comissió de cultura del Congrés, hem acordat una proposició no de llei per instar al govern a elaborar una llei marc de la música. D' una proposta inicial d'ERC, per tal d'establir un pla de promoció i difusió musical, hem avançat cap a una proposta més ambiciosa. Si sovint us explico que és pràcticament impossible assolir acords amb el partit popular, i acords de consens, la comissió de cultura és l' excepció, un autèntic oasis en el desert popular.

Resulta fàcil quan al davant tens persones intel.ligents i amb ganes d' apropar postures. D' aquest perfil es la Beatriz Rodriguez-Salmones, portaveu de cultura del grup popular, i l'amic Joan Tardà, portaveu de cultura d' ERC, amb qui avui hem treballat la proposició no de llei. Per cert, avui no hi havia cap representant de CIU a la comissió de Cultura, on cal reconèixer que el seu portaveu Jordi Vilajoana, també respón al perfil d' home d'entesa.

Amb el PP també va ser possible acordar la reforma de la llei de propietat intel.lectual i en temes de cultura només hem trobat la seva oposició frontal en aquesta legislatura al retorn dels papers de Salamanca, oposició més de víscera que d' arguments.

Ja veieu que com sempre pel diàleg i els acords només cal voluntat política. Benvingut sigui l' oasis de la comissió de cultura !.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Tant de bo el bon rotllo fos a tots els àmbits.