10.06.2006

IGNASI NIETO
Dimecres, a Madrid, sopo al Restaurant La Antxa, molt aprop del Congrés dels Diputats, amb l'amic Ignasi Nieto i el company Dani Fernández, coordinador del grup de diputades i diputats del PSC.
L'Ignasi ha estat nomenat recenment Secretari General d'Energia del ministeri d'Indústria de Joan Clos. L'Ignasi és el càrrec de govern gironí més alt que tenim. Amb l'Ignasi que som amics de tota la vida, a més de tenir molts punts en comú des de la perspectiva més personal, crec sempre hem compartit una actitud de compromís amb la política i amb les idees de progrés, que sovint ens comportaven freqüents discusions amb els amics dissidents de la colla a Girona, coneguda com "el club dels 9". Més o menys a l' hora vam decidir militar al PSC, ell a Barcelona per raons laborals i jo a Girona. Les casualitats ens han dut a compartir etapa política a Madrid, i a veure'ns una mica més que darrerament.

Aquests darrers anys l'
Ignasi ha tingut oportunitat de sumar experiències en tota l'onada de transformació que viu el sector elèctric, primer amb l'equip del conseller Rañé a Indústria de la Generalitat, i recentment, a la Comissió Nacional de l'Energia amb la Maite Costa. En la conversa que mantenim veig a l'Ignasi molt segur i molt capaç de contribuir a la regulació del sector, a què sigui més competititu i a vetllar pels interessos dels usuaris. Estic ben segur que farà molt bona feina. Preparació, experiència i determinació no n'hi falten.

No hay comentarios: