10.24.2006


DIARI DE CAMPANYA (VIII)


Cada dia ens llevem amb una nova dada demoscòpica, avui El periódico, diumenge El País i Diari de Girona. Diuen que els convers tenen enquestes internes boníssimes, sembla que les nostres tampoc van malament, els d' esquerra van d'eufòrics, els d' iniciativa ballen per un peu, els populars confiats. No surten els números ni casen les enquestes, ja se sap que la que val es la de l' 1 de novembre. De totes maneres les sensacions- que valen el que valen - em diuen que nosaltres anem a més. Una situació semblant al 2003 que anavem de clars guanyadors i CIU ens va anar remuntant fins assolir un resultat poc esperat. A CIU ara els hi pot estar passant quelcom similar, segurs d'una victòria còmode a mesura que anat avançant la campanya els errors se'ls hi acumulen a l' equipo A de Mas: xecs en blanc, carnet d'immigrant, DVD, fiasco en el debat, el pacte de Doñana...

Nosaltres estem fent una campanya de les més actives que recordo, observo la gent al partit amb ganes, sabent que ens juguem molt. Ahir erem a Sant Narcís, a la sortida del Cassià Costal, avui serem a Sta. Eugènia- Can Gibert i demà a Germans Sàbat segurs que si mobilitzem la gent dels nostres barris obtindrem un resultat excel.lent a Girona.

Jose Montilla i tots els candidats del PSC demostren dia a dia la solvència de la feina feta al govern, del programa socialista i la seva qualitat humana i personal. El dia 1 obtindrem un gran resultat, i cal treballar-hi encara! Ànims companys!

No hay comentarios: