10.23.2006

DIARI DE CAMPANYA (VII)

Dissabte de bon matí al Mercat del Lleó ens acompanya en Quim Nadal, però en som una bona colla de l'agrupació del PSC i de la JSC, també hi és en Pep Quintanas, secretari d'organització i els candidats David Maldonado i Iolanda Vilà. Què agradable és el passeig! I en Quim només recull adhesions -com és nota que juguem a casa!-. Després anem al mercat de la Devesa, on els marxants em traslladen contínuament el seu disgust amb l'emplaçament del mercat, els demano confiança i els explico les millores que hem anat fent de l'espai. Crec que aquesta vegada no els convenço massa, els veig molt dolguts, però sembla evident que l'espai que ells voldrien al parc central no és possible. Les parades de fruites i verdures continuen esplèndides, però les de roba han anat minvant per la crisis del tèxtil i la forta competència. A la tarda li trasllado a la regidora de mercats, la Glòria Plana, l'experiència del matí.

A la tarda anem a Mas Gri, a la sortida del Decathlon, del Bauthaus i del Media Market, també venen regidors de l'ajuntament: Joan Pluma, Ponç Feliu i Glòria Plana. Recollim també bones sensacions, ens diuen que cal continuar amb el govern d'esquerres a Catalunya.

Diumenge a la tarda, prèvia de l'Akasvayu Girona- Menorca, amb paradeta del PSC. En som també una bona colla, i me'n adono que estem fent una de les campanyes amb més implicació de la militància que jo recordi. La veritat és que aquí trobem més rebuig, molta gent jove aparentment desencisda amb el procés d'eleccions i molts que ens reconeixen el seu suport a ERC -esperem que tot sumi!-. Després, l'Akasvayu Girona ens demostra que es un equip guanyador, com esperem ho sigui el PSC l'1 de novembre.

No hay comentarios: