10.20.2006

DIARI DE CAMPANYA (V)

He dedicat bona part de la jornada a acompanyar el nostre candidat per Girona, en Quim Nadal. Intento fer-ho sempre que en tinc ocasió. En política s'aprèn cada dia i convé tenir-hi referents, cadascú en tria els seus. En Quim n'és un exemple difícil de seguir: coneixement, capacitat, treball, vocació, sensibilitat, lleialtat...

En la roda de premsa de les cinc demostra que es coneix el país com si fos la mateixa Girona. L'acció de govern i el programa que presenta demostra que la protecció del paisatge i el territori son compatibles amb les infraestructures. Bons exemples en aquesta legislatura: Pals, Fluvià nàutic, club mediterraneé. L'acompanya a la presentació Jordi Sargatal i com no en Ponç Feliu, referents de protecció del nostre medi natural.

Al vespre, acte a l'Escala amb quasi un centenar de persones, presentat per l'Estanis Puig, avui primer tinent d'alcalde i esperem que el proper mes de maig alcalde. En Quim fa un discurs netament social contraposant el model liberal de convergència amb el model social del PSC. Ens alerta a on ens porta la política de CiU de baixar impostos i repartir xecs, i per contra ens desgrana el programa de govern per Catalunya i per Girona en defensa i millora dels serveis públics.

"CATALANISME, NO ÉS UNA DECLARACIÓ D'ESTIMA EN ABSTRACTE, LA NOSTRE ÉS UNA ESTIMACIÓ TÀCTIL PER LES PERSONES: EL CATALANISME SOCIAL"

No hay comentarios: