10.30.2006


DIARI DE CAMPANYA (IX)

L'imatge que acompanya el diari de campanya és d'en Quim Nadal l'any 1.985 a la barana de l'escala que puja a l'alcaldia de Girona. Tenia la mateixa edat que jo ara 37 i en portava sis a l'alcaldia de Girona, per tant comprovo que estava en molt més bona forma que jo mateix. És una imatge prou coneguda que he trobat al google i que he afegit per dir-vos que el nostre candidat per Girona vint-i-dos anys després continúa en molt bona forma (Ho dic pel ritme de campanya per que se m'entengui!).

Divendres vam fer passejades i portes a portes pels barris de Gns. Sàbat i Vilarroja, i l'ex-alcalde va recollir l'escalf i el suport de la gent. El partit ens demana que fem un treball específic en aquests barris que ens voten massivament a les municipals i a les generals però que no voten tant a les autonòmiques. Hi hem anat molts de dies en aquesta campanya i veiem la gent motivada per anar a votar. A Gns. Sàbat Montilla hi té molta gent nascuda a Iznájar que fan campanya doblement motivada.

Dissabte campanya per Lloret amb la nostra candidata a l' ajuntament la Lucia Echegoyen, i també amb en Pep Quintanas, secretari d' organització, i la Pepa Celaya, candidata al Parlament. Lloret vessa de gent aprofitant aquesta tardor tant estiuenca, recollim adhesions en la recta final d' aquesta campanya. Finalitzem amb un acte públic en que Quim Nadal i Pepa Celaya fan discurs a favor del model social i compromés de les esquerres davant del nou model lliberal de CIU. La gent vol que els hi parlem clar d'escoles bressols, de la temporalitat dels llocs de treball a l'hosteleria, de residències per la tercera edat...el nostre programa per la Catalunya social va en aquesta direcció. D'altres competeixen en afirmar qui més estima el país, i potser deixen en segon terme a les persones...



No hay comentarios: